EUR: 331,08 Ft
CHF: 302,12 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Belföld

Sargentinivel találkozott a Soros-blog főszerkesztője

Bodoky Tamás, a Soros-pénzből finanszírozott, de magát  függetlennek beállító Átlátszó.hu főszerkesztője a napokban Brüsszelben járt, hogy hálálkodjon egy kicsit Judith Sargentininek a Magyarországról készült hazug Soros–Sargentini-jelentés megalkotásáért – erről maga posztolt a Facebook-oldalára.

forrás: Facebook

Bodoky Tamás saját fotója amin Judith Sargentinivel, a Soros-Sargentini jelentés szerzőjével látható.

 

Mint ismert, a Soros György által pénzelt Átlátszó nevű blog a múlt héten lejárató hadjáratot indított a miniszterelnök ellen. Az Origo szerint a főszerkesztő fotója magyarázattal szolgálhat arra, hogy kinek a megbízásából és milyen céllal figyeli meg drónokkal ellenségnek tartott honfitársait az Átlátszó csapata.


„Celebspotting and big thank you for Judith Sargentini” (Kiszúrtam őt, nagy köszönet Judith Sargentininek) – írta közös képük mellé Bodoky. A posztból az is kiderül, hogy a közös szelfi az Európai Parlament brüsszeli épületében készült.

Ezzel a fotóval a Soros által fizetett főszerkesztő immár nyíltan vállalja, hogy kedveli, tiszteli és támogatja Judith Sargentinit és fércművét, a Magyarországot igazságtalanul elmarasztó Soros–Sargentini-jelentést. Ezek után még hiteltelenebb az Átlátszó függetlenségének és elfogulatlanságának hangoztatása, amit egy kommentelő is szóvá tett: „Szerintem ennek semmi értelme nincs, semmilyen viszony vonatkozásában sem. Az Átlátszó közhitelének (…) mindenesetre jól betesz, annyi biztos” – írta Bodoky oldalán.


(MTI/EPA/Clemens Bilan)

A fotó azért is figyelemre méltó, mert Sargentini szerepel Soros György megbízható szövetségeseinek listáján, hazug jelentését pedig főleg a milliárdos hálózatához tartozó szervezetek véleménye alapján írta. Az Átlátszó bevételének több mint harmada – tavaly mintegy 5o millió forint – a Nyílt Társadalom Alapítványtól, Soros elsődleges hazai bástyájától származik. Bodoky egyébként egy későbbi posztjában magyarázkodik a találkozóval kapcsolatban és azt állítja, csupán “véletlenül” futottak össze.

A fentiek után költői a kérdés: a Magyarország elleni összehangolt támadássorozat elindítása után vajon miről egyeztetett Soros brüsszeli embere és a milliárdos által pénzelt blog főszerkesztője?

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

    Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

  • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

    Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

    Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.