EUR: 322,40 Ft
CHF: 283,29 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Sargentinivel találkozott a Soros-blog főszerkesztője

Bodoky Tamás, a Soros-pénzből finanszírozott, de magát  függetlennek beállító Átlátszó.hu főszerkesztője a napokban Brüsszelben járt, hogy hálálkodjon egy kicsit Judith Sargentininek a Magyarországról készült hazug Soros–Sargentini-jelentés megalkotásáért – erről maga posztolt a Facebook-oldalára.

forrás: Facebook

Bodoky Tamás saját fotója amin Judith Sargentinivel, a Soros-Sargentini jelentés szerzőjével látható.

 

Mint ismert, a Soros György által pénzelt Átlátszó nevű blog a múlt héten lejárató hadjáratot indított a miniszterelnök ellen. Az Origo szerint a főszerkesztő fotója magyarázattal szolgálhat arra, hogy kinek a megbízásából és milyen céllal figyeli meg drónokkal ellenségnek tartott honfitársait az Átlátszó csapata.


„Celebspotting and big thank you for Judith Sargentini” (Kiszúrtam őt, nagy köszönet Judith Sargentininek) – írta közös képük mellé Bodoky. A posztból az is kiderül, hogy a közös szelfi az Európai Parlament brüsszeli épületében készült.

Ezzel a fotóval a Soros által fizetett főszerkesztő immár nyíltan vállalja, hogy kedveli, tiszteli és támogatja Judith Sargentinit és fércművét, a Magyarországot igazságtalanul elmarasztó Soros–Sargentini-jelentést. Ezek után még hiteltelenebb az Átlátszó függetlenségének és elfogulatlanságának hangoztatása, amit egy kommentelő is szóvá tett: „Szerintem ennek semmi értelme nincs, semmilyen viszony vonatkozásában sem. Az Átlátszó közhitelének (…) mindenesetre jól betesz, annyi biztos” – írta Bodoky oldalán.


(MTI/EPA/Clemens Bilan)

A fotó azért is figyelemre méltó, mert Sargentini szerepel Soros György megbízható szövetségeseinek listáján, hazug jelentését pedig főleg a milliárdos hálózatához tartozó szervezetek véleménye alapján írta. Az Átlátszó bevételének több mint harmada – tavaly mintegy 5o millió forint – a Nyílt Társadalom Alapítványtól, Soros elsődleges hazai bástyájától származik. Bodoky egyébként egy későbbi posztjában magyarázkodik a találkozóval kapcsolatban és azt állítja, csupán “véletlenül” futottak össze.

A fentiek után költői a kérdés: a Magyarország elleni összehangolt támadássorozat elindítása után vajon miről egyeztetett Soros brüsszeli embere és a milliárdos által pénzelt blog főszerkesztője?

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriásit megy a hazai GDP

  Óriásit megy a hazai GDP

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naptárhatással kiigazított adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 5 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

 • Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

 • Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  A Nemzeti- Adó és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, melynek a feljelentés szerint Staudt Gábor az egyik elkövetője.