EUR: 321,92 Ft
CHF: 283,04 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb Szekszárd

Sikeresen startolt a KSC

A harmadik negyedben parádézott az egész csapat és vezettek már 17 ponttal Fotó: Nagy Nándor

Hazai pályán fogadta francia ellenfelét az Atomerőmű KSC Szekszárd október 10-én, az Euroliga selejtezőjében. Bár az utolsó negyedben tizenhét ponttal is vezetett az Atomerőmű KSC Szekszárd az ESBVA-LM ellen, a francia csapat jó hajrával a mérkőzés végére hátránya nagy részét ledolgozta. Végül a hazaiak nyertek három ponttal, nyilatkozta Szabó Noémi, az Atomerőmű KSC Szekszárd szakmai igazgatója.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd az ESBVA-LM csapatát fogadta  Fotó: Nagy Nándor

– Fantasztikus győzelmet arattunk a francia csapat ellen az Euroliga első selejtező mérkőzésén, a Szekszárd Városi Sportcsarnokban, ahol végül is 71-68 arányban sikerült győzedelmeskedni. A rajtnál nagyon bent ragadt a csapat, elment a francia ellenfél már 13 ponttal, de a második negyedben a hihetetlen közönségünk segítségével sikerült olyannyira ledolgozni a hátrányunkat, hogy a félidőben már hat ponttal mi vezettünk. Sőt mi több, a harmadik negyedben pedig parádézott az egész csapat és vezettünk már 17 ponttal. Sajnos a végére nagyon elfáradtunk, el kell mondani, hogy nagyon sok jó fizikumú játékossal rendelkezik az ellenfél csapata, ez pedig minden erőnket kivette, hogy a palánk alatt főleg rajtuk dolgozzunk és védekezzünk – értékelte a szakmai vezető.


A szurkolók is kivették a részüket a mérkőzésből Fotó: Nagy Nándor

Hozzátette, természetesen a csapat mindent meg fog tenni azért, hogy az idei évben is felkerülhessen az Euroliga főtáblájára.

A rajtnál nagyon bent ragadt a csapat, elment a francia ellenfél már 13 ponttal Fotó: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.