2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb Szekszárd

Sikeresen startolt a KSC

A harmadik negyedben parádézott az egész csapat és vezettek már 17 ponttal Fotó: Nagy Nándor

Hazai pályán fogadta francia ellenfelét az Atomerőmű KSC Szekszárd október 10-én, az Euroliga selejtezőjében. Bár az utolsó negyedben tizenhét ponttal is vezetett az Atomerőmű KSC Szekszárd az ESBVA-LM ellen, a francia csapat jó hajrával a mérkőzés végére hátránya nagy részét ledolgozta. Végül a hazaiak nyertek három ponttal, nyilatkozta Szabó Noémi, az Atomerőmű KSC Szekszárd szakmai igazgatója.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd az ESBVA-LM csapatát fogadta  Fotó: Nagy Nándor

– Fantasztikus győzelmet arattunk a francia csapat ellen az Euroliga első selejtező mérkőzésén, a Szekszárd Városi Sportcsarnokban, ahol végül is 71-68 arányban sikerült győzedelmeskedni. A rajtnál nagyon bent ragadt a csapat, elment a francia ellenfél már 13 ponttal, de a második negyedben a hihetetlen közönségünk segítségével sikerült olyannyira ledolgozni a hátrányunkat, hogy a félidőben már hat ponttal mi vezettünk. Sőt mi több, a harmadik negyedben pedig parádézott az egész csapat és vezettünk már 17 ponttal. Sajnos a végére nagyon elfáradtunk, el kell mondani, hogy nagyon sok jó fizikumú játékossal rendelkezik az ellenfél csapata, ez pedig minden erőnket kivette, hogy a palánk alatt főleg rajtuk dolgozzunk és védekezzünk – értékelte a szakmai vezető.


A szurkolók is kivették a részüket a mérkőzésből Fotó: Nagy Nándor

Hozzátette, természetesen a csapat mindent meg fog tenni azért, hogy az idei évben is felkerülhessen az Euroliga főtáblájára.

A rajtnál nagyon bent ragadt a csapat, elment a francia ellenfél már 13 ponttal Fotó: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.