2020. április 04., szombat
Izidor

Belföld

Sneider Tamás korábbi jobbikos képviselőket fenyegetett

Sneider Tamás nem kímélte a Jobbikból nemrég kilépett két képviselőt. A pártelnökből újra előtört a szkinhed Roy. Nagyon úgy néz ki, hogy tovább kísért a bőrfejű múlt – írja az Origo.

„Nem lennék a két valamikori jobbikos helyében, amikor véletlenül összefutnak majd az őket korábban önzetlenül támogatókkal” – írta Sneider Tamás közösségi oldalán, mely sorokat a Jobbikból kilépett két képviselőhöz címezte.


A pártelnök egy jó hírrel indította hétfőn reggel közösségi oldalán a hét első bejegyzését. Elárulta, hogy nagyon jól teljesít a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és az Észak-Hajdúságban – írja a lap.

„Fizikailag egy kicsit fáradtan, de elszántság szempontjából megerősödve tértem haza éjjel az otthonomba. Igazi kemény, egyenes szabolcsi, szatmári és beregi emberekkel találkoztam, de a Hajdúságban is büszke, kitartó és küzdeni akaró tagtársakkal, barátokkal töltöttem az időt” – vonta le a tanúságot országjárásának legújabb állomásainak látogatása után Sneider Tamás.


Ezt követően valami nagyon bekattanhatott a pártelnöknél, ugyanis mint derült égből villámcsapás, magát hergelve kezdte ekézni a nemrégen kilépett két jobbikos képviselőt, akik véleménye szerint behódoltak a Fidesznek, majd hozzátette, mélyen felháborították és csúnyán elárulták azokat, akik értük, vagyis az ex-jobbikosokért is küzdöttek korábban – írja az Origo.

„Rám is a meglepetés erejével hatott, hogy az árulásuk csak még nagyobb elszántságra és ellenállásra ösztönözi a tagjainkat” – írta a Sneider, majd egy az egyben megfenyegette a Jobbikból távozó politikusokat.

„Nem lennék a két valamikori jobbikos helyében, amikor véletlenül összefutnak majd az őket korábban önzetlenül támogatókkal” – sugallta az egykori szkinhed-pártelnök, mi várható a pártot cserbenhagyókra. Valószínű, hogy nem túl sok jó.

Ahogy Sneider Tamásra sem, legalábbis Volner János, a párt korábbi alelnöke szerint. A politikus azt nyilatkozta korábban, hamarosan Stummer János válthatja Sneidert, aki most csupán a Jobbik ideiglenes elnökeként funkcionál – emlékeztet a lap.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek