EUR: 320,79 Ft
CHF: 280,06 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Belföld

Sneider Tamás korábbi jobbikos képviselőket fenyegetett

Sneider Tamás nem kímélte a Jobbikból nemrég kilépett két képviselőt. A pártelnökből újra előtört a szkinhed Roy. Nagyon úgy néz ki, hogy tovább kísért a bőrfejű múlt – írja az Origo.

„Nem lennék a két valamikori jobbikos helyében, amikor véletlenül összefutnak majd az őket korábban önzetlenül támogatókkal” – írta Sneider Tamás közösségi oldalán, mely sorokat a Jobbikból kilépett két képviselőhöz címezte.


A pártelnök egy jó hírrel indította hétfőn reggel közösségi oldalán a hét első bejegyzését. Elárulta, hogy nagyon jól teljesít a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és az Észak-Hajdúságban – írja a lap.

„Fizikailag egy kicsit fáradtan, de elszántság szempontjából megerősödve tértem haza éjjel az otthonomba. Igazi kemény, egyenes szabolcsi, szatmári és beregi emberekkel találkoztam, de a Hajdúságban is büszke, kitartó és küzdeni akaró tagtársakkal, barátokkal töltöttem az időt” – vonta le a tanúságot országjárásának legújabb állomásainak látogatása után Sneider Tamás.


Ezt követően valami nagyon bekattanhatott a pártelnöknél, ugyanis mint derült égből villámcsapás, magát hergelve kezdte ekézni a nemrégen kilépett két jobbikos képviselőt, akik véleménye szerint behódoltak a Fidesznek, majd hozzátette, mélyen felháborították és csúnyán elárulták azokat, akik értük, vagyis az ex-jobbikosokért is küzdöttek korábban – írja az Origo.

„Rám is a meglepetés erejével hatott, hogy az árulásuk csak még nagyobb elszántságra és ellenállásra ösztönözi a tagjainkat” – írta a Sneider, majd egy az egyben megfenyegette a Jobbikból távozó politikusokat.

„Nem lennék a két valamikori jobbikos helyében, amikor véletlenül összefutnak majd az őket korábban önzetlenül támogatókkal” – sugallta az egykori szkinhed-pártelnök, mi várható a pártot cserbenhagyókra. Valószínű, hogy nem túl sok jó.

Ahogy Sneider Tamásra sem, legalábbis Volner János, a párt korábbi alelnöke szerint. A politikus azt nyilatkozta korábban, hamarosan Stummer János válthatja Sneidert, aki most csupán a Jobbik ideiglenes elnökeként funkcionál – emlékeztet a lap.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Vádat emeltek egy férfi ellen, aki bántalmazta feleségét és gyerekeiket

    Vádat emeltek egy férfi ellen, aki bántalmazta feleségét és gyerekeiket

    Kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat egy négygyermekes nagykanizsai férfi ellen, aki éveken át szóban és tettleg is bántalmazta feleségét és közös gyerekeiket, kiskorú fiait több esetben is elkergette otthonról – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.

  • A vetőmagágazat évente 180-190 milliárd forint értéket állít elő

    A vetőmagágazat évente 180-190 milliárd forint értéket állít elő

    Magyarország vetőmagágazata évente 180-190 milliárd forint értékű árut állít elő, ennek fele közvetlen exportra kerül, emellett az elmúlt évek piaci bővülése azt mutatja, hogy a vetőmag feldolgozó- és tárolókapacitás bővítésének van jövője – mondta Nagy István agrárminiszter kedden a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács küldöttgyűlésén, Budaörsön.