2020. április 04., szombat
Izidor

PR

Sorban állás a jegypénztárnál? Na, ne már!

Napjaink embere számára különösen fontos, hogy megismerje az őt körülvevő természetet, az állatvilág csodás
egyedeit, a szabadban eltöltött értékes idő fontosságát. Fel kell állni a monitor, a tévé elől, de a mobilnak hasznát vehetjük. Vásárolhatunk vele például belépőt a Budakeszi Vadasparkba.

Bizonyára mindannyian fizettünk már parkolást, autópálya e-matricát mobilapplikációkon keresztül. Mára a mobilfizetés a világon a legjobban elterjedt fizetési megoldássá vált, mivel egyszerű, gyors, biztonságos, kényelmes és olcsó. Remek hír, hogy a kor színvonalának megfelelő fejlesztéssel a Budakeszi Vadaspark is a mobilfizetési applikáción keresztül történő jegyvásárlással könnyíti meg a látogatók dolgát.


A Budakeszi Vadaspark alapvető célja, hogy bemutassa a Magyarországon élő vadfajokat és ezt az élményt egy komplex attrakcióvá alakítva ráirányítsa a látogatók figyelmét a természet szépségeire, illetve a környezettudatos gondolkodásra. Közel 30 hektáron, csodálatos természeti környezetben tekinthető meg a hazai erdők szinte teljes ökoszisztémája. A látogatók olyan természeti környezetben találják magukat, ahol feltöltődhetnek, új ismereteket, élményeket szerezhetnek. Az érdeklődés középpontjában elsősorban a vadállatok természetes környezetben történő bemutatása áll. Ám ezen állatok életét bemutató programok mellett a turisztikai élmény részét képezik a természeti környezetben, szabadban végezhető további szabadidős tevékenységek is.

A kényelem a látogatóknak is jár, nem csak az eurázsiai hiúznak Fotó: Budakeszi Vadaspark, Facebook

És most már a kasszánál sem kell sorban állnunk, hiszen a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. (NMFR) az országban elsőként a Budakeszi Vadasparkban indítja el a mobilfizetéssel megváltható belépőjegy vásárlási lehetőségét, amely lehetővé teszi a készpénzmentes fizetési megoldást. Az így megvásárolt belépőjegy ára megegyezik a hagyományos úton vásárolt, papíralapú jegy árával. A szolgáltatást további költség, például tranzakciós díj sem terheli. Az elektronikus belépőjegy megoldás az NMFR applikációján keresztül Android és iOS operációs rendszerű okostelefonokon érhető el. A jegyek kinyomtatására sincs szükség, a vásárlást követően a mobiltelefonon megjelenő QR kódot a Budakeszi Vadaspark munkatársai mobil ellenőrző eszközökkel érvényesítik a belépéskor.


Állati családbarát

Az erdészeti játszótér rendkívül népszerű
(Fotó: Sáfár Tibor)

Októberben a Budakeszi Vadaspark kiérdemelte az agrárminisztérium és a Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett pályázaton: „Az év családbarát ökoturisztikai élménye” díjat. A szakmai zsűri által odaítélt címet az egész család kikapcsolódását lehetővé tevő infrastrukturális fejlesztésekkel és ötletes megoldásokkal, valamint a család minden tagjának szóló bőséges programkínálattal érdemelte ki a park.
A Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepített állatvilág bemutatása mellett tudatosan fejleszti szolgáltatási hátterét is. Néhány különlegesség: baba-mama kuckó, ingyenesen kölcsönözhető terepbabakocsik, az erdő játékos megismertetését szolgáló tematikus játszóterek és tanösvények, valamint a digitális platformok, mint például a több korosztály igényeit is kiszolgáló applikáció. A mobilfizetés bevezetése már csak mókus a fán!

https://www.facebook.com/budakeszivadaspark/

Kapcsolódó Cikkek

  • Ajándékozás extra figyelemmel 

    Ajándékozás extra figyelemmel 

    Közösen indított jótékonysági akciót Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Máltai Szeretetszolgálattal. December 22-ig gyűjtik a nehezebb anyagi körülmények között élő gyerekek számára összeállított cipősdobozokat.

  • Egész évben tarolt a TV2 Csoport

    Egész évben tarolt a TV2 Csoport

    2019-ben a TV2 Csoport mindhárom célcsoporton vezet az RTL Magyarországgal szemben, így a legnézettebb csatornaportfólió a január 1-től december 11-ig tartó időszakban. Ha a megnyert napok számát vizsgáljuk a TV2 Csoport idén 346 napból 222-t nyert meg az RTL Magyarország 124 napjával szemben.