EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Spirituális gyógyító Brad Pitt új szerelme

Brad Pitt szerelmi életére az egész világ kíváncsi, ha egy nővel akár csak kezet fog, máris hírbe hozzák vele. Legutóbb Neri Oxmann építészprofesszorral, most pedig egy ékszerkészítővel, Sat Hari Khalsával hozták össze a színészt. A pletykák szerint azonban a kapcsolat most már túl van a kezdeti bizonytalanságon, éppen ezért jelentek meg együtt egy nyilvános eseményen is. Sat az ékszerészet mellett színészkedik és spirituális gyógyítóként is dolgozik.

Fotó: Instagram

Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.