EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Extra

Spirituális gyógyító Brad Pitt új szerelme

Brad Pitt szerelmi életére az egész világ kíváncsi, ha egy nővel akár csak kezet fog, máris hírbe hozzák vele. Legutóbb Neri Oxmann építészprofesszorral, most pedig egy ékszerkészítővel, Sat Hari Khalsával hozták össze a színészt. A pletykák szerint azonban a kapcsolat most már túl van a kezdeti bizonytalanságon, éppen ezért jelentek meg együtt egy nyilvános eseményen is. Sat az ékszerészet mellett színészkedik és spirituális gyógyítóként is dolgozik.

Fotó: Instagram

Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.