2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Szabó Győző: Nagyon várjuk Gazsit

Szabó Győző ismét apa lesz, párjával, Rezes Judittal második közös babájukat várják. A színész a Lokálnak a pici nevét is elárulta, és reméli, hogy kisfia, Misi remek bátyja lesz születendő kisöccsének.

Szabó Győző és Rezes Judit már régóta tervezték második közös babájuk érkezését. Álmuk valóra vált, a Borsnak elárulták, márciusban érkezik a csöppség, a sztárpárral pedig most madarat lehetne fogatni. – A pici tervezett baba, és most már biztosan tudjuk, hogy fiú lesz. A napokban voltunk ultrahangos vizsgálaton, megnézhettük őt, szerencsére mindene megvan, makkegészséges, és elképesztően boldogok vagyunk – kezdte a Lokálnak Szabó Győző, aki a kicsi nevét is elárulta. – Nagy valószínűséggel a Gáspárt fogjuk választani. Ezzel a névvel lehet Gazsinak becézni, és ha majd kicsit erélyesebben kell rászólni, akkor a Gáspár kellőképpen komolyan hangzik – nevetett a színész, aki hozzátette: ő és kisfia, a nyolcéves Misi örültek a legjobban annak, hogy még egy fiúval bővül a család. – Judit a szíve mélyén kislányt szeretett volna, hogy majd később tudjanak csajoskodni, és úgy az erőviszonyok is kiegyenlítettek lettek volna, de az igazat megvallva amikor megtudtuk, hogy fiú és egészséges, egy pillanatra sem volt csalódott. Nekem pedig teljesen mindegy, már van egy lányom, így mindkét oldalt ismerem. Misi is várja az öccsét, ujjongott, amikor megtudta, hogy úton van – mosolygott Győző.


Rezes Judit 41, Győző pedig 48 éves. Amint Győző elmondta, egyáltalán nem zavarja, hogy harmadik gyermekét ennyi idősen vállalja. Úgy tervezi, életmódot vált, hogy sokáig egészségben a családja mellett lehessen. – Van, aki nem akarja, hogy a fia ballagásán azt mondják: „ott a nagypapa”. Engem, megmondom őszintén, ez egyáltalán nem érdekel, mindenkinek szíve joga azt gondolni, amit csak akar. Engem a fiam édesapjaként fog eltölteni a büszkeség, amikor elballag az iskolából. Azt azonban tényleg be kell tartanom, hogy kevesebbet vállalok, szeretnék sok időt tölteni a családom mellett, és életmódot is kell váltanom. Többet fogok sportolni, és odafigyelek az egészségemre, hogy minél tovább velük lehessek, és energikus, egészséges apjuk legyek.

Győző és kisfia, Misi Fotó: Cser Dániel

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.

  • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.