2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Szabó Győző: Nagyon várjuk Gazsit

Szabó Győző ismét apa lesz, párjával, Rezes Judittal második közös babájukat várják. A színész a Lokálnak a pici nevét is elárulta, és reméli, hogy kisfia, Misi remek bátyja lesz születendő kisöccsének.

Szabó Győző és Rezes Judit már régóta tervezték második közös babájuk érkezését. Álmuk valóra vált, a Borsnak elárulták, márciusban érkezik a csöppség, a sztárpárral pedig most madarat lehetne fogatni. – A pici tervezett baba, és most már biztosan tudjuk, hogy fiú lesz. A napokban voltunk ultrahangos vizsgálaton, megnézhettük őt, szerencsére mindene megvan, makkegészséges, és elképesztően boldogok vagyunk – kezdte a Lokálnak Szabó Győző, aki a kicsi nevét is elárulta. – Nagy valószínűséggel a Gáspárt fogjuk választani. Ezzel a névvel lehet Gazsinak becézni, és ha majd kicsit erélyesebben kell rászólni, akkor a Gáspár kellőképpen komolyan hangzik – nevetett a színész, aki hozzátette: ő és kisfia, a nyolcéves Misi örültek a legjobban annak, hogy még egy fiúval bővül a család. – Judit a szíve mélyén kislányt szeretett volna, hogy majd később tudjanak csajoskodni, és úgy az erőviszonyok is kiegyenlítettek lettek volna, de az igazat megvallva amikor megtudtuk, hogy fiú és egészséges, egy pillanatra sem volt csalódott. Nekem pedig teljesen mindegy, már van egy lányom, így mindkét oldalt ismerem. Misi is várja az öccsét, ujjongott, amikor megtudta, hogy úton van – mosolygott Győző.


Rezes Judit 41, Győző pedig 48 éves. Amint Győző elmondta, egyáltalán nem zavarja, hogy harmadik gyermekét ennyi idősen vállalja. Úgy tervezi, életmódot vált, hogy sokáig egészségben a családja mellett lehessen. – Van, aki nem akarja, hogy a fia ballagásán azt mondják: „ott a nagypapa”. Engem, megmondom őszintén, ez egyáltalán nem érdekel, mindenkinek szíve joga azt gondolni, amit csak akar. Engem a fiam édesapjaként fog eltölteni a büszkeség, amikor elballag az iskolából. Azt azonban tényleg be kell tartanom, hogy kevesebbet vállalok, szeretnék sok időt tölteni a családom mellett, és életmódot is kell váltanom. Többet fogok sportolni, és odafigyelek az egészségemre, hogy minél tovább velük lehessek, és energikus, egészséges apjuk legyek.

Győző és kisfia, Misi Fotó: Cser Dániel

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.