EUR: 317,85 Ft
CHF: 279,72 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Szabó Győző: Nagyon várjuk Gazsit

Szabó Győző ismét apa lesz, párjával, Rezes Judittal második közös babájukat várják. A színész a Lokálnak a pici nevét is elárulta, és reméli, hogy kisfia, Misi remek bátyja lesz születendő kisöccsének.

Szabó Győző és Rezes Judit már régóta tervezték második közös babájuk érkezését. Álmuk valóra vált, a Borsnak elárulták, márciusban érkezik a csöppség, a sztárpárral pedig most madarat lehetne fogatni. – A pici tervezett baba, és most már biztosan tudjuk, hogy fiú lesz. A napokban voltunk ultrahangos vizsgálaton, megnézhettük őt, szerencsére mindene megvan, makkegészséges, és elképesztően boldogok vagyunk – kezdte a Lokálnak Szabó Győző, aki a kicsi nevét is elárulta. – Nagy valószínűséggel a Gáspárt fogjuk választani. Ezzel a névvel lehet Gazsinak becézni, és ha majd kicsit erélyesebben kell rászólni, akkor a Gáspár kellőképpen komolyan hangzik – nevetett a színész, aki hozzátette: ő és kisfia, a nyolcéves Misi örültek a legjobban annak, hogy még egy fiúval bővül a család. – Judit a szíve mélyén kislányt szeretett volna, hogy majd később tudjanak csajoskodni, és úgy az erőviszonyok is kiegyenlítettek lettek volna, de az igazat megvallva amikor megtudtuk, hogy fiú és egészséges, egy pillanatra sem volt csalódott. Nekem pedig teljesen mindegy, már van egy lányom, így mindkét oldalt ismerem. Misi is várja az öccsét, ujjongott, amikor megtudta, hogy úton van – mosolygott Győző.


Rezes Judit 41, Győző pedig 48 éves. Amint Győző elmondta, egyáltalán nem zavarja, hogy harmadik gyermekét ennyi idősen vállalja. Úgy tervezi, életmódot vált, hogy sokáig egészségben a családja mellett lehessen. – Van, aki nem akarja, hogy a fia ballagásán azt mondják: „ott a nagypapa”. Engem, megmondom őszintén, ez egyáltalán nem érdekel, mindenkinek szíve joga azt gondolni, amit csak akar. Engem a fiam édesapjaként fog eltölteni a büszkeség, amikor elballag az iskolából. Azt azonban tényleg be kell tartanom, hogy kevesebbet vállalok, szeretnék sok időt tölteni a családom mellett, és életmódot is kell váltanom. Többet fogok sportolni, és odafigyelek az egészségemre, hogy minél tovább velük lehessek, és energikus, egészséges apjuk legyek.

Győző és kisfia, Misi Fotó: Cser Dániel

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.