EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, amikor légtornászmutatványukkal megnyerték az első adást. Szandi az életveszélyes produkcióval édesanyja gyermekkori álmát váltotta valóra.

Óriási bátorság és mérhetetlen elszántság kellett ahhoz, hogy Szandi és Vastag Csaba egy hét alatt profihoz méltó módon adja elő légtáncmutatványát. Az előadásban több olyan elem szerepelt, amelynél ha csak egy picit is hibáznak, akár végzetes baleset történhetett volna. – Erre a produkcióra nem csak fizikailag, lelkileg is fel kellett készülni. Konkrét égési sérüléseket okozott a kötél, amelyen lógtunk, ráadásul a produkció elején volt egy kisebb zuhanásom. Ez a show-hoz tartozott, de nehéz elviselni, hogy lesz néhány másodperc, amikor tudatosan ekkora fájdalmat kell okozni önmagamnak. Ha pedig Csabi egyetlenegyszer másképp tartja a lábát, mint ahogy kell, akár a gerincemet is eltörhettem volna. A lányom például sírva nézte végig, annyira aggódott értem, és el is érzékenyült. Tény, hogy életveszélyes gyakorlatok voltak, de rettenetesen élveztem. A felkészítő trénerünk, Vincze Tündi pedig zseniális volt – kezdte Szandi, aki édesanyja előtt tisztelgett a produkciójával.


– Anyukám gyerekkorában légtáncos vagy artista akart lenni, de sajnos nem volt rá lehetősége, így el kellett engednie ezt a vágyát, így tulajdonképpen az ő álmát váltottam valóra. Amikor megtudta, hogy ezt a produkciót választottam, nagyon örült, de rettenetesen féltett, hiszen tudta, milyen veszélyes. Úgy adódott, hogy nem lehetett jelen a stúdióban, mert a fiamnak is éppen pénteken volt fellépése az ExperiDance-szel, így ők ketten sajnos nem láttak minket élőben. Azóta azonban legalább százszor visszanézte az előadást. Az első után zokogva borult a nyakamba, de szerintem még a századikat is megkönnyezte – mesélte büszkén Szandi.

Az énekesnő a pénteki adásban Curtis párja lesz, akivel egy különleges hiphoptáncot adnak elő. – Pozitívan csalódtam Curtisben, minden próbára percre pontosan odaér, és remek hangulatban telik az idő. Van, hogy nem is akarjuk abbahagyni a próbát – nevetett Szandi. – Ez a produkció is nehéz lesz, de közel sem olyan veszélyes, mint az előző. Itt inkább a lezser, szexi énemet kell elővennem – kacsintott.


Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.