2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Szekszárd

Szekszárdban látják a lehetőséget

Az elmúlt hetekben több vállalkozás is bővítette állományát Szekszárdon. Ez pozitívan járul hozzá a térség gazdasági fejlődéséhez, hiszen nemcsak újabb munkahelyeket tudnak teremteni, hanem a vállalkozásokból származó bevételeket újabb infrastrukturális fejlesztésekbe tudja majd az önkormányzat befektetni a jövőben, nyilatkozta Ács Rezső, Szekszárd polgármestere.

Szekszárd város önkormányzata sokat tesz azért, hogy a város gazdasága folyamatosan fejlődjön, épüljön Fotó: Nagy Nándor

– Szekszárd város önkormányzata sokat tesz azért, hogy a város gazdasága folyamatosan fejlődjön, épüljön. Ennek a munkának köszönhetően az elmúlt időszakban több olyan fejlesztés is megvalósul a városban, amely amellett, hogy új munkahelyeket teremt, a város gazdasága szempontjából is fontos és meghatározó. A fő üzenete ezeknek a fejlesztéseknek az, hogy a szekszárdi és az idetelepült vállalkozások Szekszárd városában látják a potenciált, látják a jövőt és szívesen ruháznak be itt a városban – részletezte a városvezető.


Az elmúlt hetekben három üzemcsarnok átadása történt meg a megyeszékhelyen Fotó: Nagy Nándor

Hozzátette, az elmúlt hetekben három üzemcsarnok átadása történt meg a megyeszékhelyen. Az újonnan átadott üzemcsarnokok egy része termelőszolgáltatást biztosít, a másik része pedig a kereskedelmi célokat szolgálja.

 

– Mindehhez természetesen szükséges az, hogy a város infrastrukturális fejlesztéseit úgy igazítsa, hogy az itt működő vállalkozások a feltételeket megfelelőnek találják és a jövő szempontjából itt képzeljék el a beruházásaikat. A városnak pedig azért fontos ez a munkahelyek teremtése mellett, mert természetesen a megtelepülő vállalkozásokból származó bevételeket, a városlakók érdekében infrastrukturális beruházásokra tudjuk fordítani – zárta mondandóját Ács Rezső.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.