2020. április 08., szerda
Dénes

Belföld

Személyautó vonattal ütközött Kőszegnél

Személyautó vonattal ütközött csütörtök délután Kőszegnél egy vasúti átjáróban – közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A balesetben a gépkocsi vezetője megsérült, őt a mentők ápolják, a szombathelyi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.

Rázó László, a GYSEV szóvivője az MTI-nek elmondta: az autó a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott az átjáróba, ahol a Szombathelyről Kőszegre tartó személyvonattal ütközött. A vonat utasai közül nem sérült meg senki.

Hozzátette: a vonatforgalmat az érintett szakaszon leállították, Szombathely és Kőszeg között átmenetileg vonatpótló buszok szállítják az utasokat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb intézkedésekre utasította a járványügyi hatóság az idősotthonokat

    Újabb intézkedésekre utasította a járványügyi hatóság az idősotthonokat

    A szociális intézmények – főként az idősotthonok – kiemelt kockázatú helyszínek a koronavírus-járványban. Sajnos, már két fővárosi önkormányzati fenntartásban lévő idősek otthonában is regisztráltak fertőzötteket, ezért Müller Cecília országos tisztifőorvos újabb intézkedések végrehajtására kérte fel a fenntartókat és az intézmények vezetőit.

  • Örülnek a budapestiek az ingyenes parkolásnak

    Örülnek a budapestiek az ingyenes parkolásnak

    A kormány a vírus terjedésének lassítása érdekében hétfőtől díjmentessé tette a parkolást Magyarország összes közterületén. A Lokál Budapest utcáin erről kérdezte a fővárosiakat, akik nagyon örülnek az intézkedésnek.