EUR: 317,55 Ft
CHF: 279,79 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Belföld

Személyautó vonattal ütközött Kőszegnél

Személyautó vonattal ütközött csütörtök délután Kőszegnél egy vasúti átjáróban – közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A balesetben a gépkocsi vezetője megsérült, őt a mentők ápolják, a szombathelyi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.

Rázó László, a GYSEV szóvivője az MTI-nek elmondta: az autó a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott az átjáróba, ahol a Szombathelyről Kőszegre tartó személyvonattal ütközött. A vonat utasai közül nem sérült meg senki.

Hozzátette: a vonatforgalmat az érintett szakaszon leállították, Szombathely és Kőszeg között átmenetileg vonatpótló buszok szállítják az utasokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Duna House: A falusi csok az ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti

  Duna House: A falusi csok az ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti

  A Magyar falu program keretében bejelentett falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) a hazai ingatlanpiaci tranzakciók 15-18 százalékát érintheti, és elsősorban a nagyvárosoktól távolabb eső településeken jelenthet segítséget az otthont keresőknek, a főváros környéki ingatlanpiacon nem fog jelentős változást okozni a Duna House elemzése szerint.

 • Több mint 2000 települést érint a falusi csok

  Több mint 2000 települést érint a falusi csok

  Több mint 2000 települést érint a falusi családi otthonteremtési támogatás (csok) – mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Az MSZP-nek egyetlen előnye, de az sem ér sokat

  Az MSZP-nek egyetlen előnye, de az sem ér sokat

  Az MSZP egyetlen előnye, hogy történelmi pártként, az MSZMP utódjaként ismert, jól beágyazott, – s főként az idősebbek körében – népszerű politikai erő – mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője péntek reggel az M1 aktuális csatornán.