EUR: 321,57 Ft
CHF: 281,71 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Sopron

Szemétszedő akció a Soproni Tigrisekkel

A Nemzetközi Hulladékgyűjtő Nap alkalmából szeptember 23-án szemétgyűjtő akciót szervezett a Soproni Tigrisek. Vasárnap délután a sportegyesület fiatalabb és idősebb tagjai és szüleik, munkatársak és ismerősök is részt vettek az akcióban, akik az Akkord áruház környékét tették rendbe.

Népes csapat gyűjtötte a szemetet
Fotó: Soproni Tigrisek

– Kezdeményezésünkkel szeretnénk egyrészt példát mutatni az itt élőknek, másrészt tükröt tartani embertársaink felé, hogy nem így kellene élni, nem szabadna ennyit szemetelni. Reméljük, sokan felfigyeltek az eseményre, és elgondolkodnak a problémán – nyilatkozta Nagy Tamás, a Soproni Tigrisek elnöke, aki örült, hogy járókelők is csatlakoztak hozzájuk.


Kicsik és nagyok közösen gyűjtötték a hulladékot
Fotó: Soproni Tigrisek

Az eseményen részt vett dr. Simon István alpolgármester, aki üdvözölte a kezdeményezést és kiemelte, hogy az önkormányzat örömmel állt az egyesület mellé a nemes cél érdekében.
A szemétszedéshez a Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. biztosította a gyűjtőzsákokat. Az összegyűjtött hulladékot a Sopron Holdig munkatársai szállították el.

Sokan csatlakoztak a kezdeményezéshez
Fotó: Soproni Tigrisek

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.