2020. április 04., szombat
Izidor

Egyéb Zalaegerszeg

Szent Mihály-napi I. Egerszeg Tour

Családok versenyének, a Szent Mihály-napi hagyományőrzésnek, koncerteknek, kalandparknak, népi játszóháznak adott otthont a hétvégén az Apáczai ÁMK, ahol életnagyságú mesefigurákkal is találkozhattak a gyermekek. A kezdeményezéshez csatlakozott a Zalaegerszegi Női Szalon, közösségek, civil egyesületek, majd társszervezőként a Keresztury VMK is. A családok versenye, amelyre 35 család nevezett, három fordulóban zajlik, a következő online  megmérettetés advent idején lesz, ezt követően a verseny folytatása 2019-ben, a Gébárti-tónál húsvét táján várható. A többfordulós versenyen többek között kvízben, falmászásban, logikai feladatokban, szerepjátékokban és tájfutásban lehetett és lehet majd pontokat gyűjteni. A hétvégi ingyenes programra, Tompeti és barátai gyermekműsorára, az Irigy Hónaljmirigy és a Kállay Saunders Band élő koncertjére sokan voltak kíváncsiak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.