EUR: 332,36 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Zalaegerszeg

Szent Mihály-napi I. Egerszeg Tour

Családok versenyének, a Szent Mihály-napi hagyományőrzésnek, koncerteknek, kalandparknak, népi játszóháznak adott otthont a hétvégén az Apáczai ÁMK, ahol életnagyságú mesefigurákkal is találkozhattak a gyermekek. A kezdeményezéshez csatlakozott a Zalaegerszegi Női Szalon, közösségek, civil egyesületek, majd társszervezőként a Keresztury VMK is. A családok versenye, amelyre 35 család nevezett, három fordulóban zajlik, a következő online  megmérettetés advent idején lesz, ezt követően a verseny folytatása 2019-ben, a Gébárti-tónál húsvét táján várható. A többfordulós versenyen többek között kvízben, falmászásban, logikai feladatokban, szerepjátékokban és tájfutásban lehetett és lehet majd pontokat gyűjteni. A hétvégi ingyenes programra, Tompeti és barátai gyermekműsorára, az Irigy Hónaljmirigy és a Kállay Saunders Band élő koncertjére sokan voltak kíváncsiak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.