EUR: 332,10 Ft
CHF: 304,06 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Érd

Szépségkirálynő a zsűriben

Megvoltak a válogatások, szakszóval: castingok, kialakult, hogy az érdi kezdeményezésre létrejött és immár második alkalommal meghirdetett Pest Megye Szépe verseny döntőjébe kik jutottak be.

A zsűri – benne a tavalyi nyertes, az idei verseny arca, az érdi Kerepesi Réka (képünkön) – nehéz helyzetben volt. A versenykiírás alapján a külsőn kívül számos egyéb tulajdonságot is értékeltek a mozgástól a kommunikációs készségig, így állt össze végül a döntő tizenhatos mezőnye. A döntőt sokféle felkészítő programot követően nagyszabású gálaest keretében 2019. január 12-én tartják.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.