2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Belföld

Szijjártó helyre tette a CNN riporterét

Megpróbálta leégetni a magát függetlennek hazudó liberális és migránssimogató CNN riportere Szijjártó Péter külügyminisztert, de alaposan visszanyalt a fagyi.

Christiane Amanpour azzal indított, „furcsának” tartja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök meg szeretné őrizni Magyarországot keresztény országnak. Szijjártó azonban rögtön korrigált: „Ez nem furcsa, hanem őszinte beszéd.”


What exactly does the Hungarian prime minister mean when he says he’s trying to preserve a “Christian Hungary?” I asked Foreign Minister Peter Szijjarto. Full interview: https://cnn.it/2IE5DQy

Gepostet von Christiane Amanpour am Mittwoch, 3. Oktober 2018

– Egy évezrede keresztény ország vagyunk. Nem értem, hogy miért lenne az rossz, ha ezen nem szeretnénk változtatni? Mi sosem bíráltunk más országokat, akiknek eltérő a politikájuk. Sosem bíráltunk olyan országokat, amelyek azt mondták, hogy a multikulturális társadalom értékesebb. Megértem, hogy önnek más véleménye van ebben a kérdésben, és nem is fogom elítélni ezért – tette helyre az állítólag toleráns libsit a külügyminiszter.


Amanpour tovább értetlenkedett azon, hogy mi a bajuk a magyaroknak az illegális migrációval, hiszen se nagy számú bevándorló nem él az országban, továbbá nincs migránsbűnözés és terrorizmus sem.

– Ha eddig nem álltunk volna ellen, akkor lenne ilyen problémánk – világított rá a valóságra Szijjártó.

A magyarok tiszteletet érdemelnek!

NÉZD MEG:Így állt ki a magyarok döntése mellett Szijjártó Péter a CNN-en.Add tovább!

Gepostet von Fidesz am Donnerstag, 4. Oktober 2018

Kapcsolódó Cikkek