EUR: 331,08 Ft
CHF: 302,12 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Belföld

Szinte egyetlen pontja sem stimmel a Soros–Sargentini-jelentésnek

Szinte egyetlen pontja sem stimmel a Sargentini-jelentésnek, amelyről “üvölt”, hogy már maga az ítélet – mondta Kósa Lajos, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

A kormánypárti politikus szerint sok a valótlanság és a pontatlanság a jelentésben, amelynek célja az, hogy megtörjék a magyar kormány, illetve az ország ellenállását.


“Magyarország szemmel láthatóan eltökélte magát, és azt mondta, hogy mi nem leszünk bevándorlóország, mi megvédjünk a határainkat” – hangsúlyozta.

Hozzátette, nincs szükség arra, hogy elvegyék az országtól azt a jogot, hogy megvédje a saját határait.


Kósa Lajos a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta azt is, a magyar választók döntő többsége nem akar bevándorlóországot csinálni Magyarországból, hiszen ragaszkodnak keresztény identitásukhoz, kultúrájukhoz. “Azt is látják, hogy az általunk képviselt értékeket a migránsok nem osztják és ez még egy enyhe kifejezés” – fogalmazott, hozzátéve, hogy a magyar ellenzék is érzi az emberek többségének akaratát, de minden lépésével a migrációt támogatja.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

    Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

  • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

    Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

    Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.