EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Sztárdömping a MikulásGyárban

Minden eddiginél több sztár csatlakozott a MikulásGyár adománygyűjtő akciójához, amit idén tizennegyedik alkalommal, ezúttal azonban új helyszínen, a Millenáris Parkban rendeznek meg.

A közreműködők között van többek között Risztov Éva, Csonka András, Győrfi Pál és Németh Kristóf, akik a tegnapi sajtótájékoztatón kiemelték, hogy nemcsak az ünnepek közeledtével, hanem az év többi részében is nagyon fontos segíteni a rászorulókon. A szervezők hangsúlyozták, hogy a nehéz anyagi körülmények között élőknek a korábbi évekhez hasonlóan idén is a tartós élelmiszer (konzerv, tészta, liszt, cukor, rizs, olaj stb.) a legnagyobb segítség. A MikulásGyár november 30. és december 21. között várja a segíteni vágyókat.

(Fotó:Cser Dániel)

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.