2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Sztriptízbárban töltötte nászéjszakáját Tina Turner

Az énekesnő a My Love Story című könyvében először mesélt arról, hogy milyen megalázó volt a házassága előző férjével, Ike Turnerrel. „Hiába vágytam elegáns szertartásra, inkább lemondtam róla, mert nem akartam monoklit az arcomra. Végül csak az anyakönyvvezetőhöz mentünk, akinek az irodája kicsi volt és mocskos. Még szertartás sem volt, csak előhúzott az asztal alól egy papírt, aláírtuk, és már végeztünk is. Ezek után Ike bulizni akart, úgyhogy elvitt egy sztriptízbárba, végül ott töltöttük az egész nászéjszakánkat” – írta a könyvben Turner, aki a gyerekek miatt ment hozzá a férfihoz, aki kapcsolatuk alatt végig ütötte-verte. Az énekesnőnek csak hosszú idő után sikerült megszabadulnia tőle, és most már Erwin Bach oldalán boldog.

Profimedia, Uppa entertainment

Kapcsolódó Cikkek

  • Nagymamája miatt lett divattervező Sármán Nóra

    Nagymamája miatt lett divattervező Sármán Nóra

    Sármán Nóra, hazánk egyik leghíresebb menyasszonyiruha-tervezője szó szerint belenőtt a divattervezésbe. Varrni nagymamájától tanult meg, ám mint mondja, kislányként még nem sejtette, hogy egy-egy kollekció mögött milyen kemény munka van.

  • Lefejezték Puff Daddyt

    Lefejezték Puff Daddyt

    Egyelőre még nem tudni, hogy szándékos, vagy véletlen rongálás történt a New York-i Madam Tussaud’s múzeumban, ám az biztos, hogy a legendás rapper, Sean Combs, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Puff Daddy, aki manapság már csak P.