2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Extra

Sztriptízbárban töltötte nászéjszakáját Tina Turner

Az énekesnő a My Love Story című könyvében először mesélt arról, hogy milyen megalázó volt a házassága előző férjével, Ike Turnerrel. „Hiába vágytam elegáns szertartásra, inkább lemondtam róla, mert nem akartam monoklit az arcomra. Végül csak az anyakönyvvezetőhöz mentünk, akinek az irodája kicsi volt és mocskos. Még szertartás sem volt, csak előhúzott az asztal alól egy papírt, aláírtuk, és már végeztünk is. Ezek után Ike bulizni akart, úgyhogy elvitt egy sztriptízbárba, végül ott töltöttük az egész nászéjszakánkat” – írta a könyvben Turner, aki a gyerekek miatt ment hozzá a férfihoz, aki kapcsolatuk alatt végig ütötte-verte. Az énekesnőnek csak hosszú idő után sikerült megszabadulnia tőle, és most már Erwin Bach oldalán boldog.

Profimedia, Uppa entertainment

Kapcsolódó Cikkek

  • Szőcs Renáta is nevez A Dalra

    Szőcs Renáta is nevez A Dalra

    A csíkszeredai Szőcs Renáta nemrég elbúcsúzott a TV2 Sztárban Sztár című műsorától, de egy percre sem áll meg: gőzerővel készül az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyére.

  • Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a nyáron szakított. Míg a csinos műsorvezető legfrissebb fotóin csakúgy ragyog, addig a rádiósnak már nehezebben megy a továbblépés.