EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Születésnaposok indítják a klubszezont

Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

Jó hír, hogy a hosszú munkálatok és várakozás után végre újra megnyitja kapuit Budapest kultikus klubja, a Cinema Hall. Az október 26-i nyitányt a nemrégiben ötödik születésnapját ünneplő Legendary Moments prezentálja, ráadásul mindjárt hat külföldi fellépővel. 


Az este igazi különlegessége, hogy négy olyan felléis érkezik, aki sosem járt még Magyarországon, sok esetben még Európában sem. Emi Galvan, Antrim, Nicolas Petracca és Ezequiel Anile debütálása mellett egy világsztár párost is fogad a Cinema Hall. D-Nox & Beckers hosszú szettel érkezik, és őket ismerve csoda lesz, ha bárki is haza akar majd menni a meghosszabbított nyitvatartással indító friss „moziból”.

Jegyek itt kaphatók!

Az eseményről a Facebook oldalon is tájékozódhat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.