EUR: 317,85 Ft
CHF: 280,83 Ft
2019. január 24., csütörtök
Timót

Budapest VIII.kerület

Támogatják a mentőket

A fűtési szezon idején az Országos Mentőszolgálat szakembereit gyakran riasztják a helytelen fűtéssel, szén-monoxid-mérgezéssel kapcsolatos esetekhez. A mentők ilyenkor szakszerűen intézkednek, de a munkájukat megkönnyítené, ha a mentőautók fel lennének szerelve szén-monoxid-mérő készülékekkel. Mivel a Józsefvárosi Mentőállomáson sincs, ezért a képviselő-testület most úgy döntött, hogy az önkormányzat vásároljon hat darab ilyen műszert az állomás számára. Az önkormányzat kiemelten fontosnak tartja, hogy mindenki hozzájusson az egészségügyi szolgáltatásokhoz, és azt is, hogy ezek magas színvonalúak legyenek, ezért számos módon segíti a kerületi egészségügy működését.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A zenész Chester Bennington halála óta a művészetekbe menekült, az eredmény pedig a kritikusok által is elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.