EUR: 321,76 Ft
CHF: 282,22 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Budapest VIII.kerület

Támogatják a mentőket

A fűtési szezon idején az Országos Mentőszolgálat szakembereit gyakran riasztják a helytelen fűtéssel, szén-monoxid-mérgezéssel kapcsolatos esetekhez. A mentők ilyenkor szakszerűen intézkednek, de a munkájukat megkönnyítené, ha a mentőautók fel lennének szerelve szén-monoxid-mérő készülékekkel. Mivel a Józsefvárosi Mentőállomáson sincs, ezért a képviselő-testület most úgy döntött, hogy az önkormányzat vásároljon hat darab ilyen műszert az állomás számára. Az önkormányzat kiemelten fontosnak tartja, hogy mindenki hozzájusson az egészségügyi szolgáltatásokhoz, és azt is, hogy ezek magas színvonalúak legyenek, ezért számos módon segíti a kerületi egészségügy működését.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.

 • Pályaválasztás középfokon

  Pályaválasztás középfokon

  Asztalos, húsipari dolgozó, gázszerelő, magasépítő technikus – mind mind hiányszakma jelenleg hazánkban. Ezekkel, és még 46 mesterséget kínáló oktatási intézménnyel ismerkedhettek meg a kerületi diákok a Ferencvárosi Pályaválasztási Börzén.