EUR: 321,72 Ft
CHF: 282,65 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb Sopron

Tankok a 35 éves Castrumnál

Óriási meglepetésben és megtiszteltetésben volt részük a kapuvári Castrum karatékáinak, ugyanis nemrég betoppantak hozzájuk a Tankok! Lukács László, Sidlovics Gábor és Fejes Tamás, vagyis a debreceni Tankcsapda Fodor „Dodor” Donát vezetésével egy kis motoros pihenőt tartott Kapuváron.

Lukács Laciék örömmel találkoztak a kapuvári karatésokkal
Fotó: Castrum SE


A müncheni és frankfurti koncertjéről motorral hazatérő Tankcsapda zenekar egy rövid pihenő céljából látogatta a meg a 35 esztendős Castrum SC vezetőit a nemrég felújított edzőtermükben, Kapuváron. Az egyesület elnöke, Sensei Pantelics Péter egy kis zsákolási lehetőséggel is „megkínálta” a hazai rocksztárokat, akik inkább sportolási szokásaikról és a küzdősportokhoz fűződő kapcsolataikról meséltek a rögtönzött riportban.


Koncertjükről hazatérve tettek látogatást Lukács Laciék Kapuváron
Fotó: Castrum SE

Közvetlen és barátságos viselkedésükkel még jobban belopták magukat Lukácsék a kapuvári karatékák szívébe, akik amúgy a harciasság „elültetésében” alkalmazzák a legnagyobb hazai rockzenekar dalait az edzések során.
A látogatást követően a zenekar egy-egy castrumos ajándék fellépő póló és mézeskalács társaságában folytathatta útját hazafelé. Búcsúzóul ők pedig ott hagyták a jellegzetes „tankcsapdás hangot”: „Hajrá Kapuvár! Hajrá Castrum!”

A Castrum sportolói gyakran edzenek Tankcsapda dalokra
Fotó: Castrum SE

Kapcsolódó Cikkek

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.

 • Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Beszédszintetizátor, legórobot, CNC-marógép, lézervágó, 3D-s nyomtató és pendrive-ról vezérelhető varrógép is helyet kapott a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Akacs Mihály utcai épületében újonnan kialakított Digitális Közösségi Alkotóműhelyben.