2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb Sopron

Tankok a 35 éves Castrumnál

Óriási meglepetésben és megtiszteltetésben volt részük a kapuvári Castrum karatékáinak, ugyanis nemrég betoppantak hozzájuk a Tankok! Lukács László, Sidlovics Gábor és Fejes Tamás, vagyis a debreceni Tankcsapda Fodor „Dodor” Donát vezetésével egy kis motoros pihenőt tartott Kapuváron.

Lukács Laciék örömmel találkoztak a kapuvári karatésokkal
Fotó: Castrum SE


A müncheni és frankfurti koncertjéről motorral hazatérő Tankcsapda zenekar egy rövid pihenő céljából látogatta a meg a 35 esztendős Castrum SC vezetőit a nemrég felújított edzőtermükben, Kapuváron. Az egyesület elnöke, Sensei Pantelics Péter egy kis zsákolási lehetőséggel is „megkínálta” a hazai rocksztárokat, akik inkább sportolási szokásaikról és a küzdősportokhoz fűződő kapcsolataikról meséltek a rögtönzött riportban.


Koncertjükről hazatérve tettek látogatást Lukács Laciék Kapuváron
Fotó: Castrum SE

Közvetlen és barátságos viselkedésükkel még jobban belopták magukat Lukácsék a kapuvári karatékák szívébe, akik amúgy a harciasság „elültetésében” alkalmazzák a legnagyobb hazai rockzenekar dalait az edzések során.
A látogatást követően a zenekar egy-egy castrumos ajándék fellépő póló és mézeskalács társaságában folytathatta útját hazafelé. Búcsúzóul ők pedig ott hagyták a jellegzetes „tankcsapdás hangot”: „Hajrá Kapuvár! Hajrá Castrum!”

A Castrum sportolói gyakran edzenek Tankcsapda dalokra
Fotó: Castrum SE

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.