EUR: 321,37 Ft
CHF: 283,15 Ft
2018. november 22., csütörtök
Cecília

Egyéb Sopron

Tankok a 35 éves Castrumnál

Óriási meglepetésben és megtiszteltetésben volt részük a kapuvári Castrum karatékáinak, ugyanis nemrég betoppantak hozzájuk a Tankok! Lukács László, Sidlovics Gábor és Fejes Tamás, vagyis a debreceni Tankcsapda Fodor „Dodor” Donát vezetésével egy kis motoros pihenőt tartott Kapuváron.

Lukács Laciék örömmel találkoztak a kapuvári karatésokkal
Fotó: Castrum SE


A müncheni és frankfurti koncertjéről motorral hazatérő Tankcsapda zenekar egy rövid pihenő céljából látogatta a meg a 35 esztendős Castrum SC vezetőit a nemrég felújított edzőtermükben, Kapuváron. Az egyesület elnöke, Sensei Pantelics Péter egy kis zsákolási lehetőséggel is „megkínálta” a hazai rocksztárokat, akik inkább sportolási szokásaikról és a küzdősportokhoz fűződő kapcsolataikról meséltek a rögtönzött riportban.


Koncertjükről hazatérve tettek látogatást Lukács Laciék Kapuváron
Fotó: Castrum SE

Közvetlen és barátságos viselkedésükkel még jobban belopták magukat Lukácsék a kapuvári karatékák szívébe, akik amúgy a harciasság „elültetésében” alkalmazzák a legnagyobb hazai rockzenekar dalait az edzések során.
A látogatást követően a zenekar egy-egy castrumos ajándék fellépő póló és mézeskalács társaságában folytathatta útját hazafelé. Búcsúzóul ők pedig ott hagyták a jellegzetes „tankcsapdás hangot”: „Hajrá Kapuvár! Hajrá Castrum!”

A Castrum sportolói gyakran edzenek Tankcsapda dalokra
Fotó: Castrum SE

Kapcsolódó Cikkek

 • Kosárlabda két keréken

  Kosárlabda két keréken

  Sportolni jó, a mozgás, a versenyzés fontos, segít egészségesen élni, önbecsülést, önbizalmat ad, az ép és mozgásában korlátozott embereknek egyaránt.

 • Átmeneti búcsú a Népligettől

  Átmeneti búcsú a Népligettől

  Hornyák Dóra a hétvégi, Vipers Kristiansand elleni mérkőzés után hosszú ideig nem lép pályára a ferencvárosi kézilabdacsapatban.

 • Kis ember nagy gonddal jár

  Kis ember nagy gonddal jár

  Vidám közösségfejlesztő tréning, vetítéssel, zenével közel másfél órában, Dombóvári Istvánnal.