EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Extra

Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

– Egy tatai edzőtáborban, a folyosón találkoztunk. Jöttem ki a szobából, szokás szerint nyomtam a szöveget, és amikor kifordultam, nekimentem Kucserának. Póló természetesen nem volt rajta, csak a meztelen felsőtest, iszonyatosan ki volt gyúrva, én meg csak néztem, és annyit bírtam kinyögni, hogy „heló”. Rögtön visszamentem a szobába, és egyből mondtam a többieknek, hogy most már tudom, ki az a Kucsera, mert előtte fogalmam sem volt róla, pedig az egész csapat arról beszélt, hogy milyen jól néz ki. Mindig mondtam a csajoknak, hogy jaj, ugyan már, kit érdekel… Aztán megláttam, és kijelentettem: ő az enyém – mesélte a filmbe illő sztorit Tápai Szabina a Sztárok és párok című műsorban, amelyet a nézők ma este láthatnak a TV2-n. A két sportoló még 2007-ben jött össze, ám két év együtt járás után 2009-ben szakítottak. Rá öt évre azonban rájöttek, hogy egymásnak teremtették őket, így 2013-ban oltár elé álltak, és nem sokkal később első gyermekük, Beni is megszületett. Mint a kapcsolatuk, úgy az esküvő sem volt zökkenőmentes, a kajakos ugyanis csúnyán elkésett.


– A haverok átjöttek felöltöztetni, a stylist barátom pedig egy kisbusszal jött értünk. Heten-nyolcan voltunk, és az Árpád hídnál egy könyvtárkocsmánál megálltunk egy italra, aztán még egyre, majd még egyre. Szabina hívott, kérdezte, hol vagyok, én meg mondtam neki, hogy a könyvtárban – mesélte nevetve Kucsera Gábor, akinek felesége, Szabina nem csinált különösebb problémát a késésből, mint a legtöbb dolgot az életben, ezt is lazán, poénosan kezelte. A kézilabdázó többször hangsúlyozta, hogy férjével a gyereknevelésben sem túl görcsösek, ötéves fiuk, Beni laza, liberális nevelést kap, és ez a hamarosan érkező újszülött kislány esetében sem lesz másképp.

– Gáborral nem vagyunk „paraszülők”, totál felesleges ráfeszülni akár a szülésre, akár a gyereknevelésre. Olyannyira nem vagyunk szívbajosak, hogy még babadolgokat is alig vásároltunk, egyedül a szobát festettük ki, de lassan itt az ideje belehúzni – mondta az utolsó trimeszterben járó Szabina, aki már alig várja, hogy kislánya Kulcsár Edina kisfiával, Medoxszal bandázzon.


Kapcsolódó Cikkek