EUR: 321,37 Ft
CHF: 283,15 Ft
2018. november 22., csütörtök
Cecília

Egyéb XX.kerület

Társasjátékos Olympia novemberben

Már hetedik alkalommal rendezik meg a Társasjátékok Ünnepét november 10–11-ig. A Lurdy Ház konferencia-központjában sok játékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakozóhely képviselteti magát, ráadásul ekkor tartják a Társasjátékos Olympiát.

Újra divat a társas (Fotó: Máté Krisztián)

A novemberi hétvégén hét teremben, közel négyszáz asztalon lesz lehetőségük a résztvevőknek kipróbálni kiváló hazai és külföldi logikai, stratégiai, parti-, családi és gyerektársasjátékokat. A Társasjátékok Ünnepén a társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társas között, illetve segítenek megtalálni mindenki számára a neki való játékot. Természetesen rengeteg játékot ki is lehet próbálni, valamint helyi versenyeket is tartanak. A megújult Társasjátékos Olympián kilenc versenyszámban mérhetik össze tudásukat az ország legjobb játékosai.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kosárlabda két keréken

  Kosárlabda két keréken

  Sportolni jó, a mozgás, a versenyzés fontos, segít egészségesen élni, önbecsülést, önbizalmat ad, az ép és mozgásában korlátozott embereknek egyaránt.

 • Átmeneti búcsú a Népligettől

  Átmeneti búcsú a Népligettől

  Hornyák Dóra a hétvégi, Vipers Kristiansand elleni mérkőzés után hosszú ideig nem lép pályára a ferencvárosi kézilabdacsapatban.

 • Kis ember nagy gonddal jár

  Kis ember nagy gonddal jár

  Vidám közösségfejlesztő tréning, vetítéssel, zenével közel másfél órában, Dombóvári Istvánnal.