EUR: 314,25 Ft
CHF: 277,39 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Egyéb XX.kerület

Társasjátékos Olympia novemberben

Már hetedik alkalommal rendezik meg a Társasjátékok Ünnepét november 10–11-ig. A Lurdy Ház konferencia-központjában sok játékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakozóhely képviselteti magát, ráadásul ekkor tartják a Társasjátékos Olympiát.

Újra divat a társas (Fotó: Máté Krisztián)

A novemberi hétvégén hét teremben, közel négyszáz asztalon lesz lehetőségük a résztvevőknek kipróbálni kiváló hazai és külföldi logikai, stratégiai, parti-, családi és gyerektársasjátékokat. A Társasjátékok Ünnepén a társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társas között, illetve segítenek megtalálni mindenki számára a neki való játékot. Természetesen rengeteg játékot ki is lehet próbálni, valamint helyi versenyeket is tartanak. A megújult Társasjátékos Olympián kilenc versenyszámban mérhetik össze tudásukat az ország legjobb játékosai.

Kapcsolódó Cikkek

 • Termékeny tavasz az állatkertben

  Termékeny tavasz az állatkertben

  Utódokat nevelnek a tanyaházi juhok, megszülettek az első kecskegidák, és a kengurukölyök is rendszeresen kidugja fejét anyja erszényéből.

 • Teljesen megújul a Sas út

  Teljesen megújul a Sas út

  A beruházás alapján 780 méteres szakasz újul meg, emellett 830 méter hosszú kerékpárút épül, amely csatlakozik az észak-déli hálózatba.

 • Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Ormos Zsuzsanna pedagógus, képzőművész kapta Hódmezővásárhely önkormányzatának Pro Urbe-díját. Az elismerést teljes egyetértésben ítélte oda a kitüntetett négy évtizeden át zajló munkájáért a város vezetése és a képviselő-testület.