EUR: 363,45 Ft
CHF: 343,95 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Egyéb XX.kerület

Társasjátékos Olympia novemberben

Már hetedik alkalommal rendezik meg a Társasjátékok Ünnepét november 10–11-ig. A Lurdy Ház konferencia-központjában sok játékkiadó és -forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakozóhely képviselteti magát, ráadásul ekkor tartják a Társasjátékos Olympiát.

Újra divat a társas (Fotó: Máté Krisztián)

A novemberi hétvégén hét teremben, közel négyszáz asztalon lesz lehetőségük a résztvevőknek kipróbálni kiváló hazai és külföldi logikai, stratégiai, parti-, családi és gyerektársasjátékokat. A Társasjátékok Ünnepén a társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társas között, illetve segítenek megtalálni mindenki számára a neki való játékot. Természetesen rengeteg játékot ki is lehet próbálni, valamint helyi versenyeket is tartanak. A megújult Társasjátékos Olympián kilenc versenyszámban mérhetik össze tudásukat az ország legjobb játékosai.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.