2020. április 04., szombat
Izidor

Egyéb Tatabánya

Tatabányai birkózóarany

Több mint 150 birkózó érkezett Tatabányára a kötöttfogású országos kadetbajnokságra Nagykanizsától Nyíregyházáig. A korcsoport legnagyobb megmérettetését rendezte a Tatabányai Sport Club birkózószakosztálya a Földi Imre Sportcsarnokban. Magyar válogatott és Eb-érmes versenyzők is szőnyegre léptek, köztük az egyik nagy esélyes Marton Márk volt, a TSC válogatott sportolója, aki végül aranyérmet szerzett a 110 kilogrammos súlycsoportban.

A sporteseményt Schmidt Csaba polgármester nyitotta meg, aki hangsúlyozta: az esemény rangját igazolja, hogy az októberi budapesti világbajnokság kabalafigurája is a helyszínen szurkolta végig a küzdelmeket.


Komáromi Tibor, a Magyar Birkózó Szövetség alelnöke méltatta a színvonalas rendezést: elmondta, szeret Tatabányára jönni, és elismeréssel szólt arról, hogy a városvezetés komolyan támogatja a sportágat. Szűcs Józsefet elismerésben részesítette a Magyar Birkózó Szövetség, a sportágban végzett munkájáért köszönőoklevelet vehetett át Komáromi Tibortól és Katona Gézától.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.