2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Tatabánya

Tatabányai birkózóarany

Több mint 150 birkózó érkezett Tatabányára a kötöttfogású országos kadetbajnokságra Nagykanizsától Nyíregyházáig. A korcsoport legnagyobb megmérettetését rendezte a Tatabányai Sport Club birkózószakosztálya a Földi Imre Sportcsarnokban. Magyar válogatott és Eb-érmes versenyzők is szőnyegre léptek, köztük az egyik nagy esélyes Marton Márk volt, a TSC válogatott sportolója, aki végül aranyérmet szerzett a 110 kilogrammos súlycsoportban.

A sporteseményt Schmidt Csaba polgármester nyitotta meg, aki hangsúlyozta: az esemény rangját igazolja, hogy az októberi budapesti világbajnokság kabalafigurája is a helyszínen szurkolta végig a küzdelmeket.


Komáromi Tibor, a Magyar Birkózó Szövetség alelnöke méltatta a színvonalas rendezést: elmondta, szeret Tatabányára jönni, és elismeréssel szólt arról, hogy a városvezetés komolyan támogatja a sportágat. Szűcs Józsefet elismerésben részesítette a Magyar Birkózó Szövetség, a sportágban végzett munkájáért köszönőoklevelet vehetett át Komáromi Tibortól és Katona Gézától.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.