EUR: 317,57 Ft
CHF: 279,78 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Tatabánya

Tatabányai birkózóarany

Több mint 150 birkózó érkezett Tatabányára a kötöttfogású országos kadetbajnokságra Nagykanizsától Nyíregyházáig. A korcsoport legnagyobb megmérettetését rendezte a Tatabányai Sport Club birkózószakosztálya a Földi Imre Sportcsarnokban. Magyar válogatott és Eb-érmes versenyzők is szőnyegre léptek, köztük az egyik nagy esélyes Marton Márk volt, a TSC válogatott sportolója, aki végül aranyérmet szerzett a 110 kilogrammos súlycsoportban.

A sporteseményt Schmidt Csaba polgármester nyitotta meg, aki hangsúlyozta: az esemény rangját igazolja, hogy az októberi budapesti világbajnokság kabalafigurája is a helyszínen szurkolta végig a küzdelmeket.


Komáromi Tibor, a Magyar Birkózó Szövetség alelnöke méltatta a színvonalas rendezést: elmondta, szeret Tatabányára jönni, és elismeréssel szólt arról, hogy a városvezetés komolyan támogatja a sportágat. Szűcs Józsefet elismerésben részesítette a Magyar Birkózó Szövetség, a sportágban végzett munkájáért köszönőoklevelet vehetett át Komáromi Tibortól és Katona Gézától.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.