EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Tatabánya

Tatabányai birkózóarany

Több mint 150 birkózó érkezett Tatabányára a kötöttfogású országos kadetbajnokságra Nagykanizsától Nyíregyházáig. A korcsoport legnagyobb megmérettetését rendezte a Tatabányai Sport Club birkózószakosztálya a Földi Imre Sportcsarnokban. Magyar válogatott és Eb-érmes versenyzők is szőnyegre léptek, köztük az egyik nagy esélyes Marton Márk volt, a TSC válogatott sportolója, aki végül aranyérmet szerzett a 110 kilogrammos súlycsoportban.

A sporteseményt Schmidt Csaba polgármester nyitotta meg, aki hangsúlyozta: az esemény rangját igazolja, hogy az októberi budapesti világbajnokság kabalafigurája is a helyszínen szurkolta végig a küzdelmeket.


Komáromi Tibor, a Magyar Birkózó Szövetség alelnöke méltatta a színvonalas rendezést: elmondta, szeret Tatabányára jönni, és elismeréssel szólt arról, hogy a városvezetés komolyan támogatja a sportágat. Szűcs Józsefet elismerésben részesítette a Magyar Birkózó Szövetség, a sportágban végzett munkájáért köszönőoklevelet vehetett át Komáromi Tibortól és Katona Gézától.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.