EUR: 344,20 Ft
CHF: 320,32 Ft
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Extra

Tatár Csilla: A fiam miatt változtam meg

Tatár Csilla az utóbbi években sugárzik a boldogságtól. Mint mondja, kisfia, Milán érkezése gyökeresen megváltoztatta az életét.

/Fotó: Facebook

Tatár Csilla az elmúlt néhány évben teljesen megváltozott. A korábban kissé szorongó és mindenkinek megfelelni akaró riporterből belevaló, sportos édesanya, műsorvezető lett, aki ma már nem fél kilépni az ismeretlenbe.


– A változás alapvetően már négy éve tart. Ha én jól érzem magam a bőrömben, akkor a fiam és a családom is kiegyensúlyozottabb lesz. Az, hogy megszületett a kisfiam, alapjaimban változtatott meg, de azt hiszem, ezzel sok édesanya egyetért, hiszen egy gyerek nem hagyja, hogy ugyanaz légy, aki előtte voltál. Én kaptam egy olyan szabad lelkű gyereket, mint Milán, aki megtanította nekem, hogyan ne görcsöljek rá dolgokra, hogyan lépjek túl a saját korlátaimon. Ahogy pedig a személyisége fejlődik, úgy kell még tovább toljam a saját határaimat – mondta nevetve Csilla, aki minden idejét igyekszik úgy beosztani, hogy kisfia egy pillanatra se szenvedjen hiányt semmiből.

– Korábban is elég szervezetten éltem, de Milán érkezése miatt még inkább szükségem volt erre, hiszen úgy vállalok el mindent, hogy először megnézem, hogyan érinti ez a családot – tette hozzá Csilla, akit október 12-étől a TV2 legújabb show-műsorában, a Csak show és más semmiben láthatnak a nézők. A csinos műsorvezető testben és lélekben is készült a kihívásokra, hiszen a show lényege, hogy olyan produkcióval lepjék meg a közönséget, amivel korábban nem találkoztak.


–  Ezzel a műsorral talán Milánnak is bizonyíthatom, hogy milyen belevaló anyukája van. Egyelőre tudom, hogy nem ezt nézi, talán majd később, ha nagyobb lesz és visszanézi. Azt már látta, hogy beszélgetek, de ebben a műsorban jelmezben is látni fog. Érdekes kirándulás lesz, hogy azzal vajon mit fog kezdeni, kíváncsian várom – mosolygott Csilla, aki a pénteki adásban Pápai Jocival lép színpadra.

Kapcsolódó Cikkek