EUR: 332,10 Ft
CHF: 304,06 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb IV.kerület

Téli rezsicsökkentés Újpesten is

Gyorsan kell cselekednie annak, aki téli rezsicsökkentési támogatást szeretne kérni.  Ez természetbeni juttatás, amely kizárólag a fűtőanyagra vonatkozik, nem fedezi az egyéb – például szállítási és darabolási – költségeket.

Magyarország kormánya a IV. kerületben bejelentett lakóhellyel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező személyek részére a téli rezsicsökkentés keretében egyszeri természetbeni támogatást nyújt azon igénylők részére, akik nem részesültek a korábbi rezsicsökkentés során földgázár-támogatásban. A támogatás kizárólag a fűtőanyagra vonatkozik, nem fedezi az egyéb – például szállítási és darabolási – költségeket. Nem részesülhetnek támogatásban azok, akik  vezetékes gázzal vagy távfűtéssel, illetve kizárólag elektromos fűtéssel rendelkeznek.
Az igényléshez háztartásonként egy nyilatkozatot kell kitölteni, amelyet legkésőbb október 15-éig lehet benyújtani. A határidő lejártát követően a nyilatkozatok leadására nincs lehetőség. Az igénybejelentő nyilatkozaton rögzíteni kell az igényelt fűtőanyag fajtáját, ami később nem módosítható.

Az igénybejelentés formanyomtatványa és az ahhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató megtalálható az ujpest.hu weblapon vagy a IV. kerület, Király u 12–14. szám alatt található szociális osztály ügyfélszolgálatán.


Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.