EUR: 317,47 Ft
CHF: 280,11 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Egyéb IV.kerület

Téli rezsicsökkentés Újpesten is

Gyorsan kell cselekednie annak, aki téli rezsicsökkentési támogatást szeretne kérni.  Ez természetbeni juttatás, amely kizárólag a fűtőanyagra vonatkozik, nem fedezi az egyéb – például szállítási és darabolási – költségeket.

Magyarország kormánya a IV. kerületben bejelentett lakóhellyel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező személyek részére a téli rezsicsökkentés keretében egyszeri természetbeni támogatást nyújt azon igénylők részére, akik nem részesültek a korábbi rezsicsökkentés során földgázár-támogatásban. A támogatás kizárólag a fűtőanyagra vonatkozik, nem fedezi az egyéb – például szállítási és darabolási – költségeket. Nem részesülhetnek támogatásban azok, akik  vezetékes gázzal vagy távfűtéssel, illetve kizárólag elektromos fűtéssel rendelkeznek.
Az igényléshez háztartásonként egy nyilatkozatot kell kitölteni, amelyet legkésőbb október 15-éig lehet benyújtani. A határidő lejártát követően a nyilatkozatok leadására nincs lehetőség. Az igénybejelentő nyilatkozaton rögzíteni kell az igényelt fűtőanyag fajtáját, ami később nem módosítható.

Az igénybejelentés formanyomtatványa és az ahhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató megtalálható az ujpest.hu weblapon vagy a IV. kerület, Király u 12–14. szám alatt található szociális osztály ügyfélszolgálatán.


Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.