EUR: 322,35 Ft
CHF: 283,24 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Egyéb IV.kerület

Téli rezsicsökkentés Újpesten is

Gyorsan kell cselekednie annak, aki téli rezsicsökkentési támogatást szeretne kérni.  Ez természetbeni juttatás, amely kizárólag a fűtőanyagra vonatkozik, nem fedezi az egyéb – például szállítási és darabolási – költségeket.

Magyarország kormánya a IV. kerületben bejelentett lakóhellyel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező személyek részére a téli rezsicsökkentés keretében egyszeri természetbeni támogatást nyújt azon igénylők részére, akik nem részesültek a korábbi rezsicsökkentés során földgázár-támogatásban. A támogatás kizárólag a fűtőanyagra vonatkozik, nem fedezi az egyéb – például szállítási és darabolási – költségeket. Nem részesülhetnek támogatásban azok, akik  vezetékes gázzal vagy távfűtéssel, illetve kizárólag elektromos fűtéssel rendelkeznek.
Az igényléshez háztartásonként egy nyilatkozatot kell kitölteni, amelyet legkésőbb október 15-éig lehet benyújtani. A határidő lejártát követően a nyilatkozatok leadására nincs lehetőség. Az igénybejelentő nyilatkozaton rögzíteni kell az igényelt fűtőanyag fajtáját, ami később nem módosítható.

Az igénybejelentés formanyomtatványa és az ahhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató megtalálható az ujpest.hu weblapon vagy a IV. kerület, Király u 12–14. szám alatt található szociális osztály ügyfélszolgálatán.


Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.