EUR: 333,58 Ft
CHF: 303,94 Ft
2019. november 21., csütörtök
Olivér

Extra

Telitalálattal tarolt Keleti Andi

Keleti Andi és családja imád kirándulni, gyakran útra kelnek öreg lakókocsijukkal, amely olykor szinte szó szerint szétesik alattuk. A táncművész férje, Zoli a Sztárok és párokban mesélt arról, hogy egy alkalommal majdnem a jármű tetejét is elhagyták.

– A hippiautónk már vagy 30 éves, de nagyon rendesen szolgál, mindig csak akkor romlik el, amikor már beértünk Budapestre. Egyszer viszont jöttünk haza egy táborozásból, a lányom és a barátnője ült hátul, amikor olyan érzésem támadt, mintha a fékezőernyő kiment volna, egy kamionos dudált, a lányom meg kérdezte, hogy normális vagyok-e, mert konkrétan kilát az égre. Felnyílt a kocsi teteje, de még hazafelé megjavítottam – mesélte a vicces történetet Zoli, aki Andi telitalálatával együtt hatmillió forintot nyert a TV2 játékában, az összeg egy részét pedig már fel is ajánlották a Jó Szívvel a Beteg Gyermekekért Alapítványnak.


(Fotó: Cser Dániel)

Kapcsolódó Cikkek

  • 2,5 millió dohányos élete a tét

    2,5 millió dohányos élete a tét

    Ma van a Ne gyújts rá! világnap, ami tökéletes alkalom a dohányzásról való leszokásra.  Magyarország világelső a tüdőrák okozta halálozásban, s ennek főként a dohányzás áll a hátterében.

  • Borbély Alexandra: Nem halmoztak el filmszerepekkel

    Borbély Alexandra: Nem halmoztak el filmszerepekkel

    A Testről és lélekről sikere után az egész világ megismerte Borbély Alexandrát. 2017-ben Európa legjobb színésznőjének választották, 2018-ban pedig részt vett az Oscar-gálán. Most a Lokálnak elmesélte, hogy a nagy felhajtás szépen lassan elcsendesedett, és a tévhitekkel ellentétben ma már egyáltalán nem hever a lábai előtt a világ.