2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Telitalálattal tarolt Keleti Andi

Keleti Andi és családja imád kirándulni, gyakran útra kelnek öreg lakókocsijukkal, amely olykor szinte szó szerint szétesik alattuk. A táncművész férje, Zoli a Sztárok és párokban mesélt arról, hogy egy alkalommal majdnem a jármű tetejét is elhagyták.

– A hippiautónk már vagy 30 éves, de nagyon rendesen szolgál, mindig csak akkor romlik el, amikor már beértünk Budapestre. Egyszer viszont jöttünk haza egy táborozásból, a lányom és a barátnője ült hátul, amikor olyan érzésem támadt, mintha a fékezőernyő kiment volna, egy kamionos dudált, a lányom meg kérdezte, hogy normális vagyok-e, mert konkrétan kilát az égre. Felnyílt a kocsi teteje, de még hazafelé megjavítottam – mesélte a vicces történetet Zoli, aki Andi telitalálatával együtt hatmillió forintot nyert a TV2 játékában, az összeg egy részét pedig már fel is ajánlották a Jó Szívvel a Beteg Gyermekekért Alapítványnak.


(Fotó: Cser Dániel)

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.