EUR: 321,65 Ft
CHF: 282,42 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Teljesen kikészült Pintér Tibor

Elszakadt a cérna Pintér Tibornál a TV2 ma esti műsorában, A legbátrabb párosban. A színész megelégelte, hogy megjegyzéseket tesznek a hangjára, és nem tisztelik őt és kedvesét, Fridát. Tehetetlen dühében el is sírta magát.

– Teljesen kiborultam és valóban könnyeztem, sírtam, amit ma már szégyellek. Nagyon jellemző rám, hogy egy olyan feladat után szakadt el a cérna nálam, ahol valójában nem az életünkért küzdöttünk – kezdte a Lokálnak Pintér Tibor. Mint ismert, a TV2 műsorában egymással harcolnak a sztárpárok tízmillió forintért és azért, hogy elnyerjék a legbátrabb páros címet. Sokszor valóban elképesztő feladatokat kapnak, a mai műsorban például lángoló autóval kell belehajtaniuk egy medencébe, de az érzékeny dalnok Tenya mégis egy memóriajáték után akadt ki a többiekre. A színész Schobert Norbival, Németh Kristóffal és párjaikkal együtt korábban összefogott, amit ők az Idősek szövetségének neveznek, és szépen lassan kigolyózták a többieket. Most már csak Palácsik Lilla és párja, Visváder Tamás maradt mellettük, de a szövetség most megbomlani látszik. Ugyanis a Schobert házaspár és Németh Kristófék is jól szórakoztak Tenyáék szenvedésén, ráadásul szerintük kínozni lehetne a színész hangjával.


– Az életünkből vett képekkel kellett memóriajátékot játszani. Frida feladata volt, hogy kiválassza az egyező fotókat, míg engem árammal sokkoltak, ha ő rosszul választott. A barátnőm több mint 20 évvel fiatalabb nálam, és sajnos sok fotó nem is volt ismerős neki, ráadásul folyton a közös képeinket kereste. Láttam, hogy emiatt egyre nagyobb a feszültség benne, amin a többiek jót nevettek. Előtte pedig azzal poénkodtak, hogy a hangommal kínozni lehetne. Nagyon rosszul éreztem magam, ki is borultam. Leintettem őket, hogy csönd legyen, mert most én beszélek. Nem értettem, hogy ezt miért csinálják, ha elvileg szövetségesek vagyunk – magyarázta Tenya, aki bár benne van minden őrültségben, nem viseli el, ha nem tisztelik.

– Szeretek bohóckodni és mindenhol énekelni. Tudom, hogy sokan nehezen viselik az energiaszintemet, de soha senkinek nem ártok. Németh Kristóffal az egyetem óta ismerjük egymást, és nem vagyok már a kis Tenya, akit lehet szekálni vagy szórakozni vele, mint akkor. Színházigazgató vagyok, Pintér Tibor, aki kigúnyolja magát ha kell, de másnak nem hagyja – tette hozzá Tenya. És hogy sikerült-e rendezni a konfliktust, az a ma esti adásból kiderül.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.

  • Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit édesapja fiúnak várta, ezt pedig éreztette is vele. Az énekesnő egész életében szeretett volna neki megfelelni, de minden igyekezete ellenére apja kitagadta mikor jelentkezett a Megasztárba.