EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 08., szombat
László

Extra

Teljesen kikészült Pintér Tibor

Elszakadt a cérna Pintér Tibornál a TV2 ma esti műsorában, A legbátrabb párosban. A színész megelégelte, hogy megjegyzéseket tesznek a hangjára, és nem tisztelik őt és kedvesét, Fridát. Tehetetlen dühében el is sírta magát.

– Teljesen kiborultam és valóban könnyeztem, sírtam, amit ma már szégyellek. Nagyon jellemző rám, hogy egy olyan feladat után szakadt el a cérna nálam, ahol valójában nem az életünkért küzdöttünk – kezdte a Lokálnak Pintér Tibor. Mint ismert, a TV2 műsorában egymással harcolnak a sztárpárok tízmillió forintért és azért, hogy elnyerjék a legbátrabb páros címet. Sokszor valóban elképesztő feladatokat kapnak, a mai műsorban például lángoló autóval kell belehajtaniuk egy medencébe, de az érzékeny dalnok Tenya mégis egy memóriajáték után akadt ki a többiekre. A színész Schobert Norbival, Németh Kristóffal és párjaikkal együtt korábban összefogott, amit ők az Idősek szövetségének neveznek, és szépen lassan kigolyózták a többieket. Most már csak Palácsik Lilla és párja, Visváder Tamás maradt mellettük, de a szövetség most megbomlani látszik. Ugyanis a Schobert házaspár és Németh Kristófék is jól szórakoztak Tenyáék szenvedésén, ráadásul szerintük kínozni lehetne a színész hangjával.


– Az életünkből vett képekkel kellett memóriajátékot játszani. Frida feladata volt, hogy kiválassza az egyező fotókat, míg engem árammal sokkoltak, ha ő rosszul választott. A barátnőm több mint 20 évvel fiatalabb nálam, és sajnos sok fotó nem is volt ismerős neki, ráadásul folyton a közös képeinket kereste. Láttam, hogy emiatt egyre nagyobb a feszültség benne, amin a többiek jót nevettek. Előtte pedig azzal poénkodtak, hogy a hangommal kínozni lehetne. Nagyon rosszul éreztem magam, ki is borultam. Leintettem őket, hogy csönd legyen, mert most én beszélek. Nem értettem, hogy ezt miért csinálják, ha elvileg szövetségesek vagyunk – magyarázta Tenya, aki bár benne van minden őrültségben, nem viseli el, ha nem tisztelik.

– Szeretek bohóckodni és mindenhol énekelni. Tudom, hogy sokan nehezen viselik az energiaszintemet, de soha senkinek nem ártok. Németh Kristóffal az egyetem óta ismerjük egymást, és nem vagyok már a kis Tenya, akit lehet szekálni vagy szórakozni vele, mint akkor. Színházigazgató vagyok, Pintér Tibor, aki kigúnyolja magát ha kell, de másnak nem hagyja – tette hozzá Tenya. És hogy sikerült-e rendezni a konfliktust, az a ma esti adásból kiderül.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek