EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Tenya: Frida nem buta, csak nem elég intelligens

Kevés szenvedélyesebb kapcsolat van Pintér Tiborékénál. A 44 éves színész egy éve van együtt 20 éves barátnőjével, Fridával, és nem félnek attól, hogy akár a nyilvánosság előtt, akár A legbátrabb páros című műsorban kiosszák egymást. Frida egy tévéfelvételen f*sznak nevezte párját, de Tenya válasza sem maradt el. Összegyűjtöttük a színész legelképesztőbb beszólásait.

„Volt már 20 évesből intelligens, nagyon jó szociális érzékenységgel rendelkező barátnőm… na, ő nem az.”


„A vér pedig nem válik vízzé, ezt hozta régről, benne van a rejtett agresszió… A beteg lelkületű emberek fogva tudják tartani az egészségeseket. Én fel akarom hozni arra a szintre, ami benne van, de ki-kibukik belőle a nyerseség.”

„És nem azt mondtam, hogy buta, hanem azt, hogy nem elég intelligens ehhez a világhoz.”


„Nem ijedek meg attól, hogy ismét apa legyek. Úgy képzelem, hogy húsz év múlva egy marha jó kiállású, borostás, cserzett bőrű Robert Redford leszek.”

„Minden negyvenhárom éves pasi húszévesekre feni a fogát, csak valaki bevallja, és van, aki nem. Valakinek összejön, valakinek nem. Az utóbbi utál, marha irigy rám, és különböző hülyeségeket írogat nekem itt-ott. Például hogy a vén kecske is megnyalja a káposztát.”

„A mostani barátnőm anyukája is nagyon büszke, hogy a kislánya a színésztársadalom egyik legpotensebb tagjával van együtt.”

„Lehetnék én akármennyire kigyúrt, ha belül nem lennék szép, a lelkemben nem lakna művészet, muzsika és tartalom, akkor ez a test üres porcelánbaba lenne.”

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.