EUR: 345,90 Ft
CHF: 321,16 Ft
2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Extra

Tenya: Frida nem buta, csak nem elég intelligens

Kevés szenvedélyesebb kapcsolat van Pintér Tiborékénál. A 44 éves színész egy éve van együtt 20 éves barátnőjével, Fridával, és nem félnek attól, hogy akár a nyilvánosság előtt, akár A legbátrabb páros című műsorban kiosszák egymást. Frida egy tévéfelvételen f*sznak nevezte párját, de Tenya válasza sem maradt el. Összegyűjtöttük a színész legelképesztőbb beszólásait.

„Volt már 20 évesből intelligens, nagyon jó szociális érzékenységgel rendelkező barátnőm… na, ő nem az.”


„A vér pedig nem válik vízzé, ezt hozta régről, benne van a rejtett agresszió… A beteg lelkületű emberek fogva tudják tartani az egészségeseket. Én fel akarom hozni arra a szintre, ami benne van, de ki-kibukik belőle a nyerseség.”

„És nem azt mondtam, hogy buta, hanem azt, hogy nem elég intelligens ehhez a világhoz.”


„Nem ijedek meg attól, hogy ismét apa legyek. Úgy képzelem, hogy húsz év múlva egy marha jó kiállású, borostás, cserzett bőrű Robert Redford leszek.”

„Minden negyvenhárom éves pasi húszévesekre feni a fogát, csak valaki bevallja, és van, aki nem. Valakinek összejön, valakinek nem. Az utóbbi utál, marha irigy rám, és különböző hülyeségeket írogat nekem itt-ott. Például hogy a vén kecske is megnyalja a káposztát.”

„A mostani barátnőm anyukája is nagyon büszke, hogy a kislánya a színésztársadalom egyik legpotensebb tagjával van együtt.”

„Lehetnék én akármennyire kigyúrt, ha belül nem lennék szép, a lelkemben nem lakna művészet, muzsika és tartalom, akkor ez a test üres porcelánbaba lenne.”

 

Kapcsolódó Cikkek