EUR: 332,35 Ft
CHF: 303,19 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb II.kerület

Tessék kérni!

Auguszt Ibolya és Szalóki Ági
( Fotó: Sáfár Tibor)

Ötórai teasütemények
( Fotó: Sáfár Tibor)

Itt a finom házi kuglóf! ( Fotó: Sáfár Tibor)

 

A Fény utcában 60 éve a budaiak rendelkezésére álló Auguszt Cukrászdában házi kuglóffal kínáltak bennünket, miközben a kerületben élő Szalóki Ági énekesnő is ide, egyik kedvenc helyére jött interjút adni. Auguszték már most a karácsonyi időszakra készülnek, kaptak is bejglimegrendeléseket. 12. oldal

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.