2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Sopron

Test és Lélek Fesztivál

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után idén október 27-én rendezik a II. Test és Lélek Fesztivált Sopronban. A szervezők színes programokkal várják az érdeklődőket a GYIK Rendezvényházban, reggel 9-től 17 óráig.
Idén is a jógáé lesz a főszerep a Test és Lélek Fesztiválon, amelynek keretében többféle irányzatot kipróbálhatnak a látogatók. A mostani rendezvényre az ország jelenleg legnépszerűbb jógaoktatóját Diószegi Ádámot sikerült elhívni a szervezőknek, aki az érdeklődők nagy örömére két órát is tart majd.

A fesztivál szervezői idén is nagy érdeklődésre számítanak
Fotó: SO

A szervezőcsapat azokra is gondolt, akik szeretnének megpihenni a jóga- és bodyART foglalkozások után. A GYIK emeletén népszerű soproni és környéki szakemberek változatos előadásokkal készülnek. Érintik többek között a párkapcsolat, önismeret, mentális és fizikai betegségek kapcsolata, növényi étrend témaköröket. Az emeleti csendteremben relaxációs és meditációs foglalkozásokon vehetnek részt a csendességre vágyók, az alkotni vágyók pedig egész napos kreatív foglalkozások közül választhatnak.


Sokan vettek részt a tavalyi rendezvényen
Fotó: SO

A földszinten idén is egy kisebb vásáron böngészhetnek a látogatók, ahol jógás eszközöket, ruházatot, ékszereket, könyveket, süteményeket árulnak a kiállítók. Ebben az évben először indiai ételkóstoló is lesz a fesztiválon.
Külön öröm, hogy ezúttal is a rendezvény mellé állt Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, a budapesti indiai n agykövetség, valamint egy nagy sportáruház.
A szervezők kérik, hogy a jógaórákra mindenki hozzon magával jógaszőnyeget és plédet. A programok jellege miatt a rendezvényre 12 éven felülieket várnak.
A szervezők, Jahn Krisztina, Wollaston Erika és Janicsák Enikő célja az egészséges életmód, a jóga, a mozgás, a test és a lélek harmóniájának népszerűsítése.

Idén is színes programokkal készülnek a szervezők
Fotó: SO

 

II. Test és Lélek Fesztivál
Október 27., GYIK Rendezvényház

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.