2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Dunaújváros

Tesztelj, Dunaújváros!

Nagy KRESZ Teszt néven indított kezdeményezést a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság. A programban értékes nyereményekért mérhetik össze tudásukat a résztvevők.

Dunaújváros honlapján, a dunaujvaros.hu-n található az a felhívás, amelyben a program részvételére biztat mindenkit a város rendőrkapitánya, Suszter Tamás alezredes. Mint a weblapon olvasható, a teszt kifejezetten Dunaújváros utcáit, kereszteződéseit tartalmazza, így elsősorban a városlakóknak szól.


KRESZ tudásukat tesztelhetik a dunaújvárosiak

A vállalkozó kedvűek számára akár versenyzésre is van mód, hiszen a legeredményesebbek továbbjutnak, a végső győztes a Hankook Tire Magyarország ajándékában részesül, de a második és harmadik helyen végzőknek sem lesz okuk panaszra: ők a Tolna-Őr Kft. és az Interspar által felajánlott ajándékokkal gazdagodhatnak. A versenykiírást és további részleteket a dunaujvaros.hu-n találhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.