EUR: 334,52 Ft
CHF: 304,60 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Egyéb Dunaújváros

Tesztelj, Dunaújváros!

Nagy KRESZ Teszt néven indított kezdeményezést a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság. A programban értékes nyereményekért mérhetik össze tudásukat a résztvevők.

Dunaújváros honlapján, a dunaujvaros.hu-n található az a felhívás, amelyben a program részvételére biztat mindenkit a város rendőrkapitánya, Suszter Tamás alezredes. Mint a weblapon olvasható, a teszt kifejezetten Dunaújváros utcáit, kereszteződéseit tartalmazza, így elsősorban a városlakóknak szól.


KRESZ tudásukat tesztelhetik a dunaújvárosiak

A vállalkozó kedvűek számára akár versenyzésre is van mód, hiszen a legeredményesebbek továbbjutnak, a végső győztes a Hankook Tire Magyarország ajándékában részesül, de a második és harmadik helyen végzőknek sem lesz okuk panaszra: ők a Tolna-Őr Kft. és az Interspar által felajánlott ajándékokkal gazdagodhatnak. A versenykiírást és további részleteket a dunaujvaros.hu-n találhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.