EUR: 321,37 Ft
CHF: 283,15 Ft
2018. november 22., csütörtök
Cecília

Egyéb Dunaújváros

Tesztelj, Dunaújváros!

Nagy KRESZ Teszt néven indított kezdeményezést a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság. A programban értékes nyereményekért mérhetik össze tudásukat a résztvevők.

Dunaújváros honlapján, a dunaujvaros.hu-n található az a felhívás, amelyben a program részvételére biztat mindenkit a város rendőrkapitánya, Suszter Tamás alezredes. Mint a weblapon olvasható, a teszt kifejezetten Dunaújváros utcáit, kereszteződéseit tartalmazza, így elsősorban a városlakóknak szól.


KRESZ tudásukat tesztelhetik a dunaújvárosiak

A vállalkozó kedvűek számára akár versenyzésre is van mód, hiszen a legeredményesebbek továbbjutnak, a végső győztes a Hankook Tire Magyarország ajándékában részesül, de a második és harmadik helyen végzőknek sem lesz okuk panaszra: ők a Tolna-Őr Kft. és az Interspar által felajánlott ajándékokkal gazdagodhatnak. A versenykiírást és további részleteket a dunaujvaros.hu-n találhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kosárlabda két keréken

  Kosárlabda két keréken

  Sportolni jó, a mozgás, a versenyzés fontos, segít egészségesen élni, önbecsülést, önbizalmat ad, az ép és mozgásában korlátozott embereknek egyaránt.

 • Átmeneti búcsú a Népligettől

  Átmeneti búcsú a Népligettől

  Hornyák Dóra a hétvégi, Vipers Kristiansand elleni mérkőzés után hosszú ideig nem lép pályára a ferencvárosi kézilabdacsapatban.

 • Kis ember nagy gonddal jár

  Kis ember nagy gonddal jár

  Vidám közösségfejlesztő tréning, vetítéssel, zenével közel másfél órában, Dombóvári Istvánnal.