EUR: 344,90 Ft
CHF: 320,55 Ft
2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Egyéb Dunaújváros

Tesztelj, Dunaújváros!

Nagy KRESZ Teszt néven indított kezdeményezést a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság. A programban értékes nyereményekért mérhetik össze tudásukat a résztvevők.

Dunaújváros honlapján, a dunaujvaros.hu-n található az a felhívás, amelyben a program részvételére biztat mindenkit a város rendőrkapitánya, Suszter Tamás alezredes. Mint a weblapon olvasható, a teszt kifejezetten Dunaújváros utcáit, kereszteződéseit tartalmazza, így elsősorban a városlakóknak szól.


KRESZ tudásukat tesztelhetik a dunaújvárosiak

A vállalkozó kedvűek számára akár versenyzésre is van mód, hiszen a legeredményesebbek továbbjutnak, a végső győztes a Hankook Tire Magyarország ajándékában részesül, de a második és harmadik helyen végzőknek sem lesz okuk panaszra: ők a Tolna-Őr Kft. és az Interspar által felajánlott ajándékokkal gazdagodhatnak. A versenykiírást és további részleteket a dunaujvaros.hu-n találhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.