EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Dunaújváros

Tesztelj, Dunaújváros!

Nagy KRESZ Teszt néven indított kezdeményezést a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Baleset-megelőzési Bizottság. A programban értékes nyereményekért mérhetik össze tudásukat a résztvevők.

Dunaújváros honlapján, a dunaujvaros.hu-n található az a felhívás, amelyben a program részvételére biztat mindenkit a város rendőrkapitánya, Suszter Tamás alezredes. Mint a weblapon olvasható, a teszt kifejezetten Dunaújváros utcáit, kereszteződéseit tartalmazza, így elsősorban a városlakóknak szól.


KRESZ tudásukat tesztelhetik a dunaújvárosiak

A vállalkozó kedvűek számára akár versenyzésre is van mód, hiszen a legeredményesebbek továbbjutnak, a végső győztes a Hankook Tire Magyarország ajándékában részesül, de a második és harmadik helyen végzőknek sem lesz okuk panaszra: ők a Tolna-Őr Kft. és az Interspar által felajánlott ajándékokkal gazdagodhatnak. A versenykiírást és további részleteket a dunaujvaros.hu-n találhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.