EUR: 363,57 Ft
CHF: 343,97 Ft
2020. április 02., csütörtök
Áron

Sport

Tévéreklámban szerepel a magyar íróválogatott

A két évvel ezelőtt Cipruson Európa-bajnokságot nyert magyar íróválogatott ismét pályára lépett, ám ezúttal nem a gyepen, hanem a képernyőn. A hazai irodalmi élet képviselői – számos kortárs író, költő és slammer – az egyik ismert sportszeráruház reklámfilmjében (amely már látható a televízióban és az interneten) szerepelnek egy szerencsés véletlen jóvoltából, ugyanis korábban regisztráltak a Decathlon „Sportolj ma!” közösségébe, a cég pedig ezeknek az amatőr sportközösségeknek a tagjaiból toborozza a szereplőket hirdetéseihez.

– Az írókat a legtöbben pulóveres, különc figurának képzelik, akik egész nap a szobában ülve püfölik a billentyűzetet. Azért örülünk a szereplésnek, mert így is megmutathatjuk, hogy a szellemi munka mellett mennyire fontos a testmozgás, ami azon túl, hogy az egészségünknek is jót tesz, az íráshoz is
energiát és inspirációt ad – mondta Kukorelly Endre, az íróválogatott csapatkapitánya.


A kampány indulása alkalmából az írók az interneten a sportszergyártóval közösen egy játékot is indítanak, amelyben a legkreatívabb szurkolói rigmusokat keresik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bercz Zsombor újra beleáll egy évbe

  Bercz Zsombor újra beleáll egy évbe

  Nem örül annak, hogy a jövő évre halasztották a tokiói nyári játékokat, de mivel éveken keresztül a sikeres olimpiai szereplésért dolgozott, nem most fogja feladni.

 • Modric 2021 nyaráig a Real Madridban marad

  Modric 2021 nyaráig a Real Madridban marad

  Luka Modric, a Real Madrid horvát labdarúgója kitölti a szerződését, és 2021 nyaráig biztosan a spanyol együttesben játszik – számolt be róla az As című spanyol lap.

 • A Barcelona Neymart és Martínezt is akarja

  A Barcelona Neymart és Martínezt is akarja

  A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona klubvezetése még a következő futballbajnoki szezon előtt meg akarja szerezni mind a brazil Neymart, mind az argentin Lautaro Martínezt.