EUR: 328,10 Ft
CHF: 297,47 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

Sport

Tévéreklámban szerepel a magyar íróválogatott

A két évvel ezelőtt Cipruson Európa-bajnokságot nyert magyar íróválogatott ismét pályára lépett, ám ezúttal nem a gyepen, hanem a képernyőn. A hazai irodalmi élet képviselői – számos kortárs író, költő és slammer – az egyik ismert sportszeráruház reklámfilmjében (amely már látható a televízióban és az interneten) szerepelnek egy szerencsés véletlen jóvoltából, ugyanis korábban regisztráltak a Decathlon „Sportolj ma!” közösségébe, a cég pedig ezeknek az amatőr sportközösségeknek a tagjaiból toborozza a szereplőket hirdetéseihez.

– Az írókat a legtöbben pulóveres, különc figurának képzelik, akik egész nap a szobában ülve püfölik a billentyűzetet. Azért örülünk a szereplésnek, mert így is megmutathatjuk, hogy a szellemi munka mellett mennyire fontos a testmozgás, ami azon túl, hogy az egészségünknek is jót tesz, az íráshoz is
energiát és inspirációt ad – mondta Kukorelly Endre, az íróválogatott csapatkapitánya.


A kampány indulása alkalmából az írók az interneten a sportszergyártóval közösen egy játékot is indítanak, amelyben a legkreatívabb szurkolói rigmusokat keresik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa-liga – Bátor Fradi kell Moszkvában

  Európa-liga – Bátor Fradi kell Moszkvában

  A moszkvai Európa-liga-meccsen nem lesz elég az Újpest elleni soványka produkció. A Ferencváros egykori játékosa, ifjabb Szergej Kuznyecov szerint a CSZKA fiatalokból áll, de ha a Fradi nem ijed meg, lehet keresnivalója ellene.

 • Ott kell lennünk az Eb-n!

  Ott kell lennünk az Eb-n!

  Amikor kiderült, hogy a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság négy mérkőzését is az új Puskás Ferenc Stadionban rendezik, a Magyar Labdarúgó-szövetségben kiadták az utasítást: ott kell lenni a kontinensviadalon.

 • Rafael Nadal megnősült

  Rafael Nadal megnősült

  Rafael Nadal tizennégy évnyi együttjárás és -élés után összeházasodott kedvesével Francisca Perellóval.