EUR: 344,72 Ft
CHF: 319,62 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Egyéb Zalaegerszeg

Tökéletes esküvő, tökéletes helyszín

 Az esküvőszervezés nagyon szép és izgalmas, ugyanakkor bonyolult munka. Az esküvő menete egy összetett feladatsor, melynek fontosabb pilléreit megéri figyelembe venni. A házasság és az esküvő nagy dolog az ember életében, de nemcsak érzelmileg kell rá felkészülni, hanem anyagilag is. Vannak, akik félnek a nagy költségektől, de vannak, akik pedig minden pénzt hajlandóak kifizetni, hogy életük legszebb napját élhessék át.

Fotó: Torma Sándor

Ahány ház, annyi szokás, és annyiféle esküvő és lakodalom. Kislányként sokan álmodnak meseszép esküvőről, ahogy arról is, hogy egy napra hercegnők lesznek. A valóságban azonban az esküvő nem egy hollywoodi film utolsó jelenete, a happy end, hanem egy komoly szövetség kezdete. Az első lépés a tervezés. Egy jó alapos, átgondolt terv nélkül nagyon meredeken elszállhatnak a költségek, felborulhat a menetrend, és a lakodalom egy boldog emlék helyett könnyen rémálommá válhat. Inkább fordítsunk több időt a tervezésre, és kevesebbet a szervezésre. A házasodni készülő, még a tervezési fázisban álmodozó pároknak ad támpontokat, tanácsokat, ötleteket a 9. alkalommal megrendezésre kerülő a You and Me esküvő kiállítás, amelynek ismét a zalaegerszegi Arany Bárány Hotel ad otthont, október 28-án. Azok a párok, akik még  a nagy nap előtt állnak, vagy akár már túl vannak rajta, és még egyszer fel szeretnék idézni az előkészületekkel, szervezkedéssel járó pillanatokat, mindenképp érdemes ellátogatni a helyszínre. Hiszen nemcsak a minőségi szolgáltatókat találják meg egy helyen, de ajándékokban, nagyobb nyereményekben is részesülhetnek a résztvevők. A főnyeremény: görögországi nászút két fő részére. A kiállítás fénypontja, a jövő évi trendeknek megfelelő esküvőiruha-bemutató, melyen csodás menyasszonyi ruhakölteményeket, és a vőlegényekre szabott, elegáns öltönyöket vonultatnak fel a kiállítók.


 

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.