EUR: 357,74 Ft
CHF: 338,98 Ft
2020. április 08., szerda
Dénes

Extra

Tolvai Reni: Még nem dolgozta fel apja halálát

Tolvai Reni édesapja egy évvel ezelőtti hirtelen halálát a mai napig nem tudta feldolgozni. Az énekesnő fájdalmát családja közelségével és a munkával igyekszik elnyomni, de egyszer szeretne egy dalt írni, amelyben szeretett apukájának állít emléket.

Tolvai Reni vasárnap a TV2 Sztárban sztár című műsorában élete egyik legnehezebb pillanatát élhette át. Az énekesnő Christinia Aguilera dalát énekelte, amely a világsztár édesapjának haláláról szól. Az előadás érthető módon nagyon megindította Renit.


– Bármit megadnék, hogy újra láthassam és beszélhessek vele. Ez az eddigi legnehezebb feladatom, amióta elkezdődött a műsor, remélem, apu odafönn nagyon büszke rám – mondta Reni, aki nemrég jött haza Amerikából, ahol ezúttal nem nyaralni volt, hanem stúdiózott és dalokat írt. Mint mondja, az elmúlt egy év nehézségein a munka, a családja és szerelme, Kállay-Saunders András segítette át. – Amerikai szakemberekkel dolgozhattam, és óriási büszkeség, hogy két új dalt sikerült írnunk, amelyek hamarosan hallhatóak lesznek. Az utóbbi időben még erősebben kapaszkodtam a család és a szerelmem mellett a munkámba, mint eddig bármikor, és ennek szerencsére megvan az eredménye is – utalt édesapja tavalyi elvesztésére az énekesnő, aki egyelőre úgy érzi, még mindig nem tudta magát igazán túltenni a történteken. Reni édesapja ugyanis múlt év augusztusában hirtelen ment el: egy nyaralás alatt rosszul lett, és sajnos a mentősök sem tudtak már segíteni rajta. Az énekesnőt sokként érte a családfő halála.

– Életem legnehezebb időszakát élem, még nem tudom azt mondani, hogy túl vagyok rajta, de már látom a kiutat. Édesapám elvesztése nagyon megtört, de az idő kicsit segít, egyre jobban vagyok. Tudom, hogy apu azt mondaná nekem, hogy „az élet megy tovább”, igyekszem e szerint élni a mindennapokat. Ő mindig ott lesz velem – tette hozzá az énekesnő. – Ugyan már eltelt egy év, de nekem ez semmi. Sokan kérdezik, hogy miért nem írom ki a fájdalmam egy dalban, szerintem egyszer ez is eljön, egyelőre azonban még nem dolgoztam fel annyira apu elvesztését, hogy ezzel az érzéssel dolgozni tudjak. Az azonban biztos, hogy ennek is eljön az ideje, mert szeretnék neki egy dalban is emléket állítani.


 

Édesanyjáért aggódott András
András az elmúlt egy évben támaszként segítette Renit, most azonban a fiatal zenésznek is szüksége van a párjára, hiszen András édesanyja nemrég kórházba került. Az asszony rosszul lett, Saunders bevitte a kórházba, ahonnan még aznap kiengedték, ám további vizsgálatokra volt szükség. Hogy pontosan miért lett rosszul az énekes édesanyja, arról András nem nyilatkozott.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek