2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Győr

Tört-zúzott az albérletben

Albérletben lakott a győri nő, aki nemrég mérgében szinte szétverte a lakást. A rendőrök gyorsan elfogták.

Az ajtók üvegét sem kímélte a tettes
Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint október elején Győr egyik sorházi lakásában albérlőként élő nő egy másik bérlővel történő veszekedés során az ingatlan ablakait, bejárati ajtajának üvegét, valamint a gáztűzhely sütőjének üvegét betörte, majd a helyszínről eltávozott – számolt be az esetről a police.hu.

A tűzhely üvegét is bezúzta a magából kikelt nő
Fotó: police.hu

A rongálót a járőrök néhány nappal később egy másik lakásban találták meg, ahol elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a győri lakost.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.