EUR: 320,48 Ft
CHF: 279,82 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Győr

Tört-zúzott az albérletben

Albérletben lakott a győri nő, aki nemrég mérgében szinte szétverte a lakást. A rendőrök gyorsan elfogták.

Az ajtók üvegét sem kímélte a tettes
Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint október elején Győr egyik sorházi lakásában albérlőként élő nő egy másik bérlővel történő veszekedés során az ingatlan ablakait, bejárati ajtajának üvegét, valamint a gáztűzhely sütőjének üvegét betörte, majd a helyszínről eltávozott – számolt be az esetről a police.hu.

A tűzhely üvegét is bezúzta a magából kikelt nő
Fotó: police.hu

A rongálót a járőrök néhány nappal később egy másik lakásban találták meg, ahol elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a győri lakost.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.