EUR: 324,62 Ft
CHF: 298,75 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Győr

Történelmet írtak, elismerést kaptak tűzoltóink

A Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés legutóbbi ülésén a napirendi pontok tárgyalását megelőzően elismerték azokat a megyei tűzoltóinkat, akik háromszoros győztesei az országos tűzoltóversenynek.

Az elismerést Németh Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke adta át Sallai Péter tűzoltó dandártábornoknak, megyei igazgatónak, gratulálva munkatársai teljesítményéhez, amelyet a XIV. Gróf Széchenyi Ödön Tűzoltósport verseny országos fordulójában mutattak. A megye hivatásos tűzoltóinak versenycsapata ugyanis három egymást követő alkalommal megnyerte az országos fordulót, s az idei sportversenyen aratott győzelmével a vándorkupa örökös birtokosává vált.


Gratulálunk tűzoltóinknak!
Fotó: Katasztrófavédelem

A megyei közgyűlés elnökétől így díszoklevelet és Győr-Moson-Sopron Megye Emlékérmét vehették át a versenycsapat tagjai: Perge Tibor tűzoltó őrmester, Jursics András tűzoltó őrmester, Balassa Richárd tűzoltó törzsőrmester, Buti Zsolt tűzoltó törzsőrmester, Kormos Tamás tűzoltó őrmester, Karsai Zoltán tűzoltó törzsőrmester, Sipos Norbert tűzoltó őrmester, Szomolányi Máté tűzoltó őrmester, Hegedüs Tamás tűzoltó törzsőrmester, Strobl Gergely tűzoltó főtörzsőrmester. Felkészítő: Kőváry Adrián tűzoltó törzszászlós.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.