2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Tündéri Kate Hudson babája

Október 2-án megszületett Kate Hudson és  Danny Fujikawa kislánya, Rani Rose Hudson Fujikawa. Az immár háromszoros anyuka a hétvégén meg is osztott egy cuki fotót közösségi oldalán a család kis hercegnőjéről. A rajongók mind elolvadtak a pici láttán, szerintük már most olyan szép, mint az anyukája. A színésznő azt is elárulta, hogy Rani néhai nagyapja, Ron Fujikawa után kapta a nevét. Kate két gyermeke, a 14 éves Ryder és a 7 éves Bingham is nagyon örül a kistestvérnek, és már most sokat segítenek a baba körül.

Profimedia, AKM-GSI

fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.