EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb XXI.kerület

Új helyszínen futott Csepel

Idén a Daru-dombon rendezték meg a Fut a Csepel Futóversenyt és Sportágválasztót, amelyen 2300-an indultak. A 39. Fut a Csepelen, az önkormányzat és a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület közös rendezvényén az 1200 méteres távon az 1–4. osztályosok álltak rajthoz, a 3300 méteres futamon pedig kortól függetlenül bárki indulhatott. A résztvevők a Duna-dűlőn futottak a Hollandi útig, balra fordulva, a Székely kapun áthaladva, leértek a Kolonics sétányra, majd a fahídon át a Gubacsi híd érintésével visszafordultak a Daru-dombra. A hagyományokhoz híven rendeztek egy 300 méteres ovis futamot is, ahol a legkisebbek is kipróbálhatták magukat.

A futóversenyen bemutatkoztak a Csepelen működő sportegyesületek is, és hagyományteremtő jelleggel solathlonversenyt rendeztek, ahol nyolc csepeli iskola versenyzői álltak rajthoz. Az egész napos családi rendezvényen minden a mozgásról szólt.


Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.