EUR: 332,35 Ft
CHF: 303,19 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb XXI.kerület

Új helyszínen futott Csepel

Idén a Daru-dombon rendezték meg a Fut a Csepel Futóversenyt és Sportágválasztót, amelyen 2300-an indultak. A 39. Fut a Csepelen, az önkormányzat és a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület közös rendezvényén az 1200 méteres távon az 1–4. osztályosok álltak rajthoz, a 3300 méteres futamon pedig kortól függetlenül bárki indulhatott. A résztvevők a Duna-dűlőn futottak a Hollandi útig, balra fordulva, a Székely kapun áthaladva, leértek a Kolonics sétányra, majd a fahídon át a Gubacsi híd érintésével visszafordultak a Daru-dombra. A hagyományokhoz híven rendeztek egy 300 méteres ovis futamot is, ahol a legkisebbek is kipróbálhatták magukat.

A futóversenyen bemutatkoztak a Csepelen működő sportegyesületek is, és hagyományteremtő jelleggel solathlonversenyt rendeztek, ahol nyolc csepeli iskola versenyzői álltak rajthoz. Az egész napos családi rendezvényen minden a mozgásról szólt.


Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.