EUR: 344,74 Ft
CHF: 319,72 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Külföld

Újabb áldozatot követelte a párizsi migránsnegyed

Franciaországban az utóbbi időben tarthatatlanná kezd válni a migránsok elhelyezése, koordinálása, kordában tartása. A migránsnegyedek önkormányzatai tehetetlenek, hiszen még a rendőrök is félve merészkednek be az úgynevezett no-go zónákba. Most egy 12 éves fiút vertek halálra az egyik ilyen negyedben.

A Párizst körülvevő területeken már szabályosan birtokolják a területeket a különböző országokból befogadott illegális bevándorlók. Mostanában egymással ellentétes véleményű migráns csoportok alakulnak ki, elkezdtek bandákba tömörülni és sorra jönnek a hírek, hogy tömegverekedés, bandaháború következtében rengeteg sérülés történik.


Egy újabb bandaháborúban egy 12 éves fiút vert agyon feltehetően öt 14 éves kamaszfiú. A fiatalok mankókkal,baseballütőkkel és pétanque-golyókkal, olyan sérüléseket okoztak a gyermeknek, hogy sérüléseibe a párizsi Robert-Debré kórházban belehalt.

Párizsban szinte állandósultak a migráns, vagy migráns hátterű bűnözői bandák utcai háborúi. Miközben a helyszínek jól körülhatárolhatóan Párizs északi, észak-keleti migránsok lakta, elhanyagolt no-go zónáiban találhatóak meg, az utcai leszámolások résztvevői és áldozatai egyre fiatalabbak lesznek, akik sokszor még gyerekek – írta az Origo.hu oldalán.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ukrajnában újabb rekordot döntött az új fertőzöttek száma

  Ukrajnában újabb rekordot döntött az új fertőzöttek száma

  Továbbra is gyorsuló ütemben terjed a koronavírus-fertőzés Ukrajnában, szerdára csaknem 1300 esettel újabb rekordot döntött az egy nap alatt azonosított fertőzöttek száma, ezen felül a kórházi ápolásra szorulóké is kiugróan megemelkedett – derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által szerdán közzétett adatokból és az egészségügyi miniszter szokásos napi tájékoztatójából.

 • Bejrúti robbanás – Megsérült a magyar követség épülete is

  Bejrúti robbanás – Megsérült a magyar követség épülete is

  A bejrúti robbanásban megsérült a magyar követség épülete, magyar érintettről azonban nem tud a Külgazdasági és Külügyminisztérium, segítséget eddig senki sem kért – írta közösségi oldalán a tárca tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerdán.