EUR: 333,79 Ft
CHF: 303,64 Ft
2019. november 21., csütörtök
Olivér

Külföld

Újabb áldozatot követelte a párizsi migránsnegyed

Franciaországban az utóbbi időben tarthatatlanná kezd válni a migránsok elhelyezése, koordinálása, kordában tartása. A migránsnegyedek önkormányzatai tehetetlenek, hiszen még a rendőrök is félve merészkednek be az úgynevezett no-go zónákba. Most egy 12 éves fiút vertek halálra az egyik ilyen negyedben.

A Párizst körülvevő területeken már szabályosan birtokolják a területeket a különböző országokból befogadott illegális bevándorlók. Mostanában egymással ellentétes véleményű migráns csoportok alakulnak ki, elkezdtek bandákba tömörülni és sorra jönnek a hírek, hogy tömegverekedés, bandaháború következtében rengeteg sérülés történik.


Egy újabb bandaháborúban egy 12 éves fiút vert agyon feltehetően öt 14 éves kamaszfiú. A fiatalok mankókkal,baseballütőkkel és pétanque-golyókkal, olyan sérüléseket okoztak a gyermeknek, hogy sérüléseibe a párizsi Robert-Debré kórházban belehalt.

Párizsban szinte állandósultak a migráns, vagy migráns hátterű bűnözői bandák utcai háborúi. Miközben a helyszínek jól körülhatárolhatóan Párizs északi, észak-keleti migránsok lakta, elhanyagolt no-go zónáiban találhatóak meg, az utcai leszámolások résztvevői és áldozatai egyre fiatalabbak lesznek, akik sokszor még gyerekek – írta az Origo.hu oldalán.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek