EUR: 318,04 Ft
CHF: 281,29 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Kecskemét

Újabb kamerákat telepítenek

A közgyűlés döntött: legkésőbb május végéig újabb közterületekre kerülnek térfelügyelő, illetve rendszámfelismerő kamerák, a Kecskeméti Rendőrkapitánysággal és a Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítvánnyal egyeztetve.

A rendőrség véleményére alapozott javaslat alapján a belvárosban, a Vasútkertben, a Hunyadivárosban, valamint a Műkertvárosban és Hetényegyházán telepítenek térfelügyeleti és/vagy rendszámfelismerő kamerarendszert. A munka költségét a közalapítvány – a kecskeméti önkormányzat támogatásával – biztosítja.


A hat helyszín

1. Kodály-emlékmű melletti közterület (Kálvin tér–Szabadság tér határa) – térfelügyeleti kamera

2. Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, „Szalagház” mögötti parkoló – térfelügyeleti kamera

3. Vasútkert, gördeszkapálya melletti épület környéke – térfelügyeleti kamera

4. Mártírok útja–István király krt. kereszteződése, Gizella tér – térfelügyeleti kamera

5. Daróczi köz–Mátyás király krt. térségében (bölcsőde, iskola és a Daróczi köz–Mátyás király krt. kereszteződése) – térfelügyeleti kamerák és rendszámfelismerő kamera

6. Hetényegyháza, benzinkúttal szembeni közterület – rendszámfelismerő kamera

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.