EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Újra randizik Hajdú Péter

Hajdú Pétert ostromolják a nők, főleg mióta nyilvánosságra került, hogy elváltak Sarka Katával. Ajánlatokat és meztelenfotókat napi szinten kap, ő azonban nem így szeretne párt találni, inkább elkezdett ismerkedni és randizni.

Fotó: facebook

„Mikor iszunk meg valamit?” „Egy erdélyi hétvége? Nem bánod meg.” „Tetszik az ágyad… Elférnénk ott ketten?” „Megbabonáztak a szemeid” „Gyerekes nő is szóba jöhet nálad?” Efféle bejegyzések olvashatók Hajdú Péter Instagram-storyjában, a kérdezz-felelek játék alatt a hölgyek bókoló, sokszor már zavarba ejtő üzenetei, amelyekben álompasiként emlegetik. Az elvált üzletember mindig ízlésesen, megköszönve reagál a kérdésekre vagy megjegyzésekre, és elmondása szerint ennél sokkal durvább leveleket is kap, amelyekre már nem is válaszol.


– Erősen szelektálom a kérdéseket, és amelyeket megosztok, még a visszafogottabbak közé tartoznak. Nem teszem közzé például azokat, amelyekben azt kérdezik tőlem, hogy „Lesz*phatlak?”, vagy hogy „Nincs kedved feljönni egy éjszakára?”. Korábban is kaptam szexuális tartalmú leveleket, de mostanra csúcsosodott ki a dolog. Napi szintűek a pucérfotók, amelyeken a nők mindent megmutatnak, és az ágyukba invitálnak. Az ilyenekre már nem is reagálok, emiatt egyesek megsértődnek, és elküldenek melegebb éghajlatra. Őszintén szólva nem is értem ezeket a megnyilvánulásokat. Tényleg azt hiszik, hogy egy meztelenfotó után majd elmegyek hozzájuk, és közülük választom ki a leendő páromat? – mesélte döbbenten Hajdú, aki válása után mostanra nyitott lett egy új szerelemre.

Hajdú Péter
Fotó: Mészáros Diána

– Mostanság olykor randizgatok, de eddig még egyik hölggyel sem jutottam az ismerkedésnél tovább. Az ízléses és kedves üzenetekre szívesen válaszolok. Megnézem a profiljukat, és ha szimpatikusak, meghívom őket egy kávéra. Én a személyes találkozóban hiszek, nem a virtuális levelezésben. Fontos, hogy mennyire szimpatizálunk, és hogy szemtől szemben ismerjük meg a másik személyiségét. Ezért nem is értem azokat a nőket, akik üzenetben szerelmet vallanak nekem, hiszen azt sem tudják, milyen vagyok valójában. Az, hogy látnak a televízióban vagy az újságok címlapján, nem jelenti azt, hogy mindent tudnak rólam. Az csak az életem egy része – tette hozzá.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.