2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Üzletasszonynak készül Janicsák Veca

Janicsák Veca mindig is fiatalon szeretett volna édesanya lenni, hogy minél tovább a kislánya mellett tudjon maradni. Az énekesnő visszaült az iskolapadba, mert Emma miatt fontosnak tartja, hogy anyagilag is több lábon álljon. 

Janicsák Veca közel hároméves kislánya, Emma mellett folyamatosan koncentrál a szakmai teendőire is. Nemrég jelent meg legújabb, Hazudjunk igazat című dalához a videóklip, és a TV2 MasterChef VIP-ben is megmutatja főzőtudományát, míg az utóbbi egy évben egy megújult, live act formációval jár koncertezni. Az énekesnő nem tudna mindenhol maximálisan helytállni, ha férje és édesanyja nem segítenének neki a kislánya körüli tennivalókban.


– Szerencsére sok a szakmai teendőm, és szeretem, ha jól szervezetten zajlanak a dolgok. Igyekszem tudatosan beosztani az időmet, hogy gördülékenyek legyenek a hétköznapok. Ehhez persze elengedhetetlen a család segítsége, hálás vagyok azért, hogy édesanyám  rengeteget segít, főként az Emmával kapcsolatos teendőkben, de ebből a férjem is kiveszi a részét. Egyenrangúan osztjuk meg az otthoni teendőket, én ebben hiszek, és nálunk abszolút működőképes ez a felállás – mondta Veca, aki nem akart sokáig várni az

anyasággal.


– Mindig is fiatalon szerettem volna édesanyává válni, így remélem, minél hosszabb ideig a lányom mellett lehetek majd. A nevelését illetően pedig igyekszem következetes lenni, és megadni neki mindent, hogy boldog és kiegyensúlyozott gyermekkora legyen. Alapvetően arra törekszem, hogy jó ember váljon belőle, felnőttként is nyitottan és kedvesen forduljon a világ felé – magyarázta a 29 éves énekesnő. Veca fontosnak tartja, hogy több lábon álljon, ezért tavaly visszaült az iskolapadba is.

– A családom és én is fontosnak tartjuk, hogy az ember folyamatosan képezze magát. Mindannyian egyetértünk abban, hogy Emmának is jó, ha több lábon állok, hiszen ez neki is nagyobb biztonságérzetet ad. Mindig is érdekelt a közélet, a különböző kultúrák sajátosságai, ezért tavaly óta üzleti és diplomáciai tanulmányokat folytatok – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.