EUR: 347,90 Ft
CHF: 327,96 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Extra

Üzletasszonynak készül Janicsák Veca

Janicsák Veca mindig is fiatalon szeretett volna édesanya lenni, hogy minél tovább a kislánya mellett tudjon maradni. Az énekesnő visszaült az iskolapadba, mert Emma miatt fontosnak tartja, hogy anyagilag is több lábon álljon. 

Janicsák Veca közel hároméves kislánya, Emma mellett folyamatosan koncentrál a szakmai teendőire is. Nemrég jelent meg legújabb, Hazudjunk igazat című dalához a videóklip, és a TV2 MasterChef VIP-ben is megmutatja főzőtudományát, míg az utóbbi egy évben egy megújult, live act formációval jár koncertezni. Az énekesnő nem tudna mindenhol maximálisan helytállni, ha férje és édesanyja nem segítenének neki a kislánya körüli tennivalókban.


– Szerencsére sok a szakmai teendőm, és szeretem, ha jól szervezetten zajlanak a dolgok. Igyekszem tudatosan beosztani az időmet, hogy gördülékenyek legyenek a hétköznapok. Ehhez persze elengedhetetlen a család segítsége, hálás vagyok azért, hogy édesanyám  rengeteget segít, főként az Emmával kapcsolatos teendőkben, de ebből a férjem is kiveszi a részét. Egyenrangúan osztjuk meg az otthoni teendőket, én ebben hiszek, és nálunk abszolút működőképes ez a felállás – mondta Veca, aki nem akart sokáig várni az

anyasággal.


– Mindig is fiatalon szerettem volna édesanyává válni, így remélem, minél hosszabb ideig a lányom mellett lehetek majd. A nevelését illetően pedig igyekszem következetes lenni, és megadni neki mindent, hogy boldog és kiegyensúlyozott gyermekkora legyen. Alapvetően arra törekszem, hogy jó ember váljon belőle, felnőttként is nyitottan és kedvesen forduljon a világ felé – magyarázta a 29 éves énekesnő. Veca fontosnak tartja, hogy több lábon álljon, ezért tavaly visszaült az iskolapadba is.

– A családom és én is fontosnak tartjuk, hogy az ember folyamatosan képezze magát. Mindannyian egyetértünk abban, hogy Emmának is jó, ha több lábon állok, hiszen ez neki is nagyobb biztonságérzetet ad. Mindig is érdekelt a közélet, a különböző kultúrák sajátosságai, ezért tavaly óta üzleti és diplomáciai tanulmányokat folytatok – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek