2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Várkonyi Andrea: Nyár óta külön élünk Gáborral

Tizenkét év után válságba került Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata. A sztárpár nyár óta külön él, és egyelőre nem tudják, hogy végleges-e a szakítás.

12 év után szakítottak fotó: Facebook

„Nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos számunkra. Éppen ezért arra kérjük a sajtót, tartsák tiszteletben, hogy ez a mi életünk, ami csak ránk tartozik. Kislányunk 11 éves, olvas, elérnek hozzá a hírek, így mindezt az ő lelki békéje miatt is kérjük figyelembe venni. Aki szülő vagy jóérzésű ember, az nyilván megérti ezt. Köszönjük!” – fogalmazta meg a Blikkben közös nyilatkozatát Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. A TV2 műsorvezetője és a rádiós 12 éve szeretett egymásba, mindig is különc párnak számítottak, de úgy tűnt, náluk működik, hogy külön nyaralnak és SMS-ben vitatkoznak. Nem foglalkoztak a negatív véleményekkel, azzal sem, hogy a kapcsolatuk elején Andrea édesapja annyira nehezményezte, hogy lányának a rádiós a párja, hogy sokáig szóba sem állt vele. Hosszú ideig tűzön-vízen át kitartottak egymás mellett, de Várkonyi két éve is nyilvánvalóvá tette a Borsnak, hogy sosem fognak összeházasodni.
„Minél inkább telnek az évek, annál okafogyottabbá válik ez a kérdés” – mondta akkor Andrea.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!