EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Várkonyi: Nem mondok rosszat a gyerekem apjáról

Várkonyi Andrea élete egyik legnehezebb időszakát éli. Tizenkét év után szakított Bochkor Gáborral és most azon van, hogy közös kislányuknak nyugodt élete legyen. 

– Ilyen döntések nyilván nem egyik napról a másikra születnek és ha van gyerek, akkor pláne nem – kezdte a Lokálnak Várkonyi Andrea, aki hónapokkal ezelőtt szakított Bochkor Gáborral, akivel tizenkét évig voltak együtt. Akkor el is költözött 11 éves  kislányukkal, Nórival.

Várkonyi Andrea fotó: TV2

– Nem fér bele, hogy a gyerekem apjáról bármiféle rosszat mondjak és nem is fogok. Őszintén mondom, hogy én még mindig szeretem őt, mint embert. Már nem új a helyzet nekem, ugyanis hónapokkal ezelőtt szakítottam és költöztem el és talán pont ezért úgy érzem, hogy a neheze már lezajlott. Igyekszünk kialakítani mindent úgy Nórival, ahogy az a legjobb, mert nekem ő a legfontosabb. Szeretném, ha nyugodt élete lenne, már olvas ő is és a korosztálya is, a saját eszközeimmel próbálom ennek az egésznek nem kitenni. Az is természetes, hogy nem szidjuk egymást Gáborral, azt hiszem, nem lehet olyan helyzet semmilyen körülmények között, hogy az egyik szülő a másikat szidja a gyereknek – magyarázta Andi, aki azt is őszintén bevallotta, hogy a szakítás után az sem segít, ha valakinek pszichológus végzettsége van. Mint ismert, Várkonyi végzett pszichológus, Gaál Viktorral szokott párkapcsolati témájú eladásokat tartani.


– Ilyenkor az ember nem pszichológus és nem tankönyv szerint éli az életét. Ha érzelmileg benne vagy, akkor az egész annyira más. Azt hiszem, nagyfokú önvizsgálatra van szükség, fontos hogy eljussunk abba a fázisba, hogy már tanulságokat is le tudjunk vonni. Bármi, ami az emberrel történik az valahogy járuljon hozzá a személyiségünk fejlődéséhez.  Sok rossz történhet az életünkben, de valahogy az lenne a jó, ha mindegyikben meg tudnánk látni, hogy hogyan tudjuk ezt a saját javunkra fordítani. Az segít a rossz részét is enyhíteni, én most ebből építkezem – tette hozzá a tévés, aki nemrég újra jelentkezett egy kétéves képzésre, ami a pszichológiára épül.
– A pszichológia a jövőben is nagy szerepet kap az életemben, nagyon szeretem, ezért nemrég belekezdtem egy kétéves komplex pszichoterápiás képzésbe a Makomp egyesület segítségével. Ebben fejlesztem magam, de természetesen a tévézésnek sem szeretnék hátat fordítani.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.