EUR: 363,57 Ft
CHF: 343,97 Ft
2020. április 02., csütörtök
Áron

Egyéb Székesfehérvár

Veterán autók versenye

A viharos szél, a meteorológiai előrejelzésekben szereplő eső és a hűvös idő sem szegte az indulók kedvét. Több mint száz veterán autó rajtolt el a Csónakázó-tó mellől. Idén immár hetedik alkalommal indult a Total Chrono Classic Székesfehérvárról, hogy a résztvevők a Balaton déli partvidékét és Somogy dombjait bejárva megérkezzenek a balatonlellei befutóra.

Lehet, hogy az elrajtoló Mercedes idősebb, mint azok, akik elrajtoltatták. Varga Tamás és Cser-Palkovics András segítette a zászlót lóbáló gyermeket Fotó: ÖKK, Simon Erika

Az első igazán őszi napon több mint 100 bámulatos oldtimer és youngtimer autó indult Székesfehérvárról a Balaton mellé. A mezőnyben feltűntek amerikai, olasz, angol, francia és német járműcsodák is. A Csónakázó-tó mellett sok érdeklődő, a veterán autókat imádó figyelő tekintete mellett a gépjárműveket Vargha Tamás országgyűlési képviselő és Cser-Palkovics András polgármester rajtoltatta.


Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.