2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Győr

Vidd magaddal az Áramlást!

Játékos, mozgalmas és trendi vászontáska lett az eredmény
Fotó: Marcali Gábor/Győr2023

A győri Európa Kulturális Fővárosa pályázat már számos területen megmutatta magát, egy ideje azonban divatos és kedvelt vászontáska formában is megjelent a Győr 2023. A különleges válltáskát Csermák Zsuzska képzőművészet álmodta meg, akinek a neve egybeforr a városéval. A fekete alapú táskán a figurák arctalanok, ezzel hagyta meg a művész a szabadságot viselőjüknek. Bármelyik alakba beleképzelhetjük magunkat, lehetünk a trombitás, a táncos vagy éppen az alkotó. Természetesen a kishajó sem maradhatott ki a motívumok közül, így összességében a végeredmény egy nagyon játékos, mozgalmas és trendi vászontáska lett, amely praktikus, és akárhova visszük magunkkal, azt hirdeti, hogy mennyire különleges a győri Áramlás.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.