EUR: 345,95 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Egyéb Győr

Vidd magaddal az Áramlást!

Játékos, mozgalmas és trendi vászontáska lett az eredmény
Fotó: Marcali Gábor/Győr2023

A győri Európa Kulturális Fővárosa pályázat már számos területen megmutatta magát, egy ideje azonban divatos és kedvelt vászontáska formában is megjelent a Győr 2023. A különleges válltáskát Csermák Zsuzska képzőművészet álmodta meg, akinek a neve egybeforr a városéval. A fekete alapú táskán a figurák arctalanok, ezzel hagyta meg a művész a szabadságot viselőjüknek. Bármelyik alakba beleképzelhetjük magunkat, lehetünk a trombitás, a táncos vagy éppen az alkotó. Természetesen a kishajó sem maradhatott ki a motívumok közül, így összességében a végeredmény egy nagyon játékos, mozgalmas és trendi vászontáska lett, amely praktikus, és akárhova visszük magunkkal, azt hirdeti, hogy mennyire különleges a győri Áramlás.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.