2019. november 13., szerda
Szilvia

Egyéb Győr

Vidd magaddal az Áramlást!

Játékos, mozgalmas és trendi vászontáska lett az eredmény
Fotó: Marcali Gábor/Győr2023

A győri Európa Kulturális Fővárosa pályázat már számos területen megmutatta magát, egy ideje azonban divatos és kedvelt vászontáska formában is megjelent a Győr 2023. A különleges válltáskát Csermák Zsuzska képzőművészet álmodta meg, akinek a neve egybeforr a városéval. A fekete alapú táskán a figurák arctalanok, ezzel hagyta meg a művész a szabadságot viselőjüknek. Bármelyik alakba beleképzelhetjük magunkat, lehetünk a trombitás, a táncos vagy éppen az alkotó. Természetesen a kishajó sem maradhatott ki a motívumok közül, így összességében a végeredmény egy nagyon játékos, mozgalmas és trendi vászontáska lett, amely praktikus, és akárhova visszük magunkkal, azt hirdeti, hogy mennyire különleges a győri Áramlás.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Felvidéken járt Miklós Péter

  A Felvidéken járt Miklós Péter

  A felvidéki Selye János Egyetem novemberben rendezte meg VII. Nemzetközi Tudományos Szimpóziumát Többség–kisebbség együttélés címmel.

 • Fakutyával táncoltak

  Fakutyával táncoltak

  Hogy mi is a fakutya? Nos, mindenki úgy ismeri, mint a korcsolya és a szék keveréke, melyen ülve valaki egy vagy két hegyes bottal löki magát előre.

 • 40 zsák szemetet gyűjtöttek

  40 zsák szemetet gyűjtöttek

  A Zölden Szekszárdon és Környékén elnevezésű civil közösség az elmúlt hetekben többször is szervezett szemétszedési akciót a megyeszékhelyen…