EUR: 356,33 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Sport

Világbajnoki döntőt táncolhatott a magyar bajnok

Újabb magyar táncos siker! Világbajnoki döntőt táncolt ugyanis a magyar bajnok. Ostravában rendezték meg a latintáncok világbajnokságát, ahol az Andrea Silvestri, Váradi Martina duó a 88 párost felvonultató mezőnyben bejutott a fináléba, és végül a hatodik helyen zárt.

A világbajnoki aranyérmet az orosz Armen Tsaturyan, Svetlana Gudyno kettős szerezte meg. A táncsportban legutóbb az újbudai Rock and Magic Sportegyesület „The Szupergirls” csapata vb-aranyat szerzett a felnőtt női nagyformációs világbajnokságon. Az Andrea Silvestri, Váradi Martina kettős eredményes évet zár, hiszen a világbajnokságon kívül az idei Európa-bajnokságon is a döntőig jutott. A Debrecenben megrendezett kontinensbajnokságon májusban az ötödik helyen végeztek, a több ezer párost nyilvántartó világranglistán pedig a 6. helyet foglalják el.


A vb-mezőnyben volt még egy magyar páros: Hidi Balázs és Kis Violetta a 30. helyen zárt.

Latintáncok világbajnoksága, Ostrava:

 1. Armen Tsaturyan, Svetlana Gudyno (Oroszország)
 2. Marius-Andrei Balan, Khrystyna Moshenska (Németország)
 3. Timur Imametdinov, Nina Bezzubova (Németország)
 4. Andrey Gusev, Vera Bondareva (Oroszország)
 5. Charles-Guillaume Schmitt, Elena Salikhova (Franciaország)
 6. Andrea Silvestri, Váradi Martina (Magyarország)

..30. Hidi Balázs és Kis Violetta (Magyarország)

Kapcsolódó Cikkek

 • Cseh László: Megpróbálok menni tovább

  Cseh László: Megpróbálok menni tovább

  Cseh László idén az ötödik olimpiájára készült, és eddig mindegyiken sikerült érmet nyernie. A DIGI Sport híradójának azt mondta, a tokiói játékok halasztása átírja a terveit, de amíg nem vagyunk túl a járványon, addig nem gondolkozik azon, hogy milyen új célokat tűz ki: avagy, hogy 35 évesen is ott lesz-e az olimpián.