EUR: 332,10 Ft
CHF: 304,06 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb XIV.kerület

Világsztárok a zuglói uszodában

Mark Horton mesélt a gyerekeknek tapasztalatairól

Két világhírű úszó járt a Szőnyi úti uszodánkban, hogy a gyerekeknek élményeikről meséljenek. Közülük Julija Jefimova lehetett ismerősebb nekik, hiszen az orosz olimpiai ezüst- és bronzérmes, ötszörös világ- és hétszeres Európa-bajnok mellúszó már a tavalyi budapesti vizes világbajnokságot követően is Zugló vendége volt. Ezúttal azonban nem egyedül érkezett, hanem az ausztrál „albatrosszal”, a riói olimpián 400 gyorson aranyérmes Mark Hortonnal. Mindketten egy rögtönzött bemutatót, illetve edzést is tartottak a gyerekeknek.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.