EUR: 320,07 Ft
CHF: 280,71 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb Szolnok

Viselje az egész város, amit terveztél!

A Te városod, a Te divatod, tervezd meg! címmel dizájnpályázatot hirdet az Auchan Korzó. A megmérettetésen nemcsak a magas pénznyeremény miatt érdemes részt venni, hanem azért is, mert a nyertesek alkotásaiból limitált számban sapka- vagy hátizsákkollekció is készül, amit a Playersroom üzleteiben és az Auchan Korzón lehet majd megvásárolni.

A pályázatra olyan rajzokat vár az Auchan Korzó, amelyek azt mutatják be, mit jelent a pályázónak a város, illetve mire inspirálja. Olyan kreatív alkotásokat várnak, ami lehet akár szabadkézi rajz, Szolnok újraértelmezése rajzlapon vagy Photoshopban, logóterv vagy akár egy teljesen „elszállt” illusztráció – tehát bármi, ami friss szemléletet tükröz és a város ihlette.


A beérkezett alkotásokat zsűri fogja értékelni, a legjobb tíz pedig egy közönségszavazásban vehet részt, ahol a legtöbb szavazatot gyűjtő ötlet gazdája lesz a nyertes. A zsűriben Molnár Ferenc Caramel is szerepel, mellette a Magiszter Alapítványi Iskola Művészeti Szakgimnáziumának munkatársa és a Korzót üzemeltető Ceetrus által delegált szakember pontozza majd a beérkezett pályaműveket. A győztes tőlük veheti át a fődíjat novemberben, a mintája pedig egy egyedi kollekción, hátizsákokon és sapkákon jelenik meg. A nyertes pályaművek eladásából befolyt összeget helyi civil szervezetnek ajánlja fel a Korzó, így a pénz és a saját kollekció mellett még egy jó ügyet is támogathatsz! Hadd viselje az egész város, amit terveztél!

A pályázatot október 28-ig lehet beadni a Korzó honlapján.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.