EUR: 318,10 Ft
CHF: 280,58 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Szolnok

Viselje az egész város, amit terveztél!

A Te városod, a Te divatod, tervezd meg! címmel dizájnpályázatot hirdet az Auchan Korzó. A megmérettetésen nemcsak a magas pénznyeremény miatt érdemes részt venni, hanem azért is, mert a nyertesek alkotásaiból limitált számban sapka- vagy hátizsákkollekció is készül, amit a Playersroom üzleteiben és az Auchan Korzón lehet majd megvásárolni.

A pályázatra olyan rajzokat vár az Auchan Korzó, amelyek azt mutatják be, mit jelent a pályázónak a város, illetve mire inspirálja. Olyan kreatív alkotásokat várnak, ami lehet akár szabadkézi rajz, Szolnok újraértelmezése rajzlapon vagy Photoshopban, logóterv vagy akár egy teljesen „elszállt” illusztráció – tehát bármi, ami friss szemléletet tükröz és a város ihlette.


A beérkezett alkotásokat zsűri fogja értékelni, a legjobb tíz pedig egy közönségszavazásban vehet részt, ahol a legtöbb szavazatot gyűjtő ötlet gazdája lesz a nyertes. A zsűriben Molnár Ferenc Caramel is szerepel, mellette a Magiszter Alapítványi Iskola Művészeti Szakgimnáziumának munkatársa és a Korzót üzemeltető Ceetrus által delegált szakember pontozza majd a beérkezett pályaműveket. A győztes tőlük veheti át a fődíjat novemberben, a mintája pedig egy egyedi kollekción, hátizsákokon és sapkákon jelenik meg. A nyertes pályaművek eladásából befolyt összeget helyi civil szervezetnek ajánlja fel a Korzó, így a pénz és a saját kollekció mellett még egy jó ügyet is támogathatsz! Hadd viselje az egész város, amit terveztél!

A pályázatot október 28-ig lehet beadni a Korzó honlapján.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.