EUR: 344,23 Ft
CHF: 319,31 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Egyéb Szolnok

Viselje az egész város, amit terveztél!

A Te városod, a Te divatod, tervezd meg! címmel dizájnpályázatot hirdet az Auchan Korzó. A megmérettetésen nemcsak a magas pénznyeremény miatt érdemes részt venni, hanem azért is, mert a nyertesek alkotásaiból limitált számban sapka- vagy hátizsákkollekció is készül, amit a Playersroom üzleteiben és az Auchan Korzón lehet majd megvásárolni.

A pályázatra olyan rajzokat vár az Auchan Korzó, amelyek azt mutatják be, mit jelent a pályázónak a város, illetve mire inspirálja. Olyan kreatív alkotásokat várnak, ami lehet akár szabadkézi rajz, Szolnok újraértelmezése rajzlapon vagy Photoshopban, logóterv vagy akár egy teljesen „elszállt” illusztráció – tehát bármi, ami friss szemléletet tükröz és a város ihlette.


A beérkezett alkotásokat zsűri fogja értékelni, a legjobb tíz pedig egy közönségszavazásban vehet részt, ahol a legtöbb szavazatot gyűjtő ötlet gazdája lesz a nyertes. A zsűriben Molnár Ferenc Caramel is szerepel, mellette a Magiszter Alapítványi Iskola Művészeti Szakgimnáziumának munkatársa és a Korzót üzemeltető Ceetrus által delegált szakember pontozza majd a beérkezett pályaműveket. A győztes tőlük veheti át a fődíjat novemberben, a mintája pedig egy egyedi kollekción, hátizsákokon és sapkákon jelenik meg. A nyertes pályaművek eladásából befolyt összeget helyi civil szervezetnek ajánlja fel a Korzó, így a pénz és a saját kollekció mellett még egy jó ügyet is támogathatsz! Hadd viselje az egész város, amit terveztél!

A pályázatot október 28-ig lehet beadni a Korzó honlapján.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.