2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Viszkis: A rácsos ágyból megszökhet a gyerekem

Ambrus Attila, azaz Viszkis a bankrablások miatt 13 évet töltött börtönben, és hét éve szabadult. Azóta megházasodott, a felesége hat hónapos terhes, lombikprogrammal elsőre sikerült nekik a gyermekáldás.
– Már itt van a rácsos ágy, és ki van vágva neki egy rész, ha le akar lépni, legyen lehetősége. Én is meglépős gyerek voltam – mesélte Viszkis, aki teljesen őszinte akar lenni a gyerekével.
Nagy felelősség, elmúltam már 50 éves. Bízom benne, hogy olyan apuka leszek, aki a jót és a rosszat egyensúlyba tudja hozni. Elmondom a gyerekemnek a múltamat, hogy ki voltam, és hogy ebből is ki lehet jönni – tette hozzá a Mokkában az egykori bankrabló, aki azt is elárulta, hogy korábban összekuporgatott millióit Till Attila véletlenül megtalálta a Propaganda forgatása alatt, és még csak nem is tudott róla.

Ambrus Attila a Viszkis
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.