EUR: 321,57 Ft
CHF: 281,71 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Viszkis: A rácsos ágyból megszökhet a gyerekem

Ambrus Attila, azaz Viszkis a bankrablások miatt 13 évet töltött börtönben, és hét éve szabadult. Azóta megházasodott, a felesége hat hónapos terhes, lombikprogrammal elsőre sikerült nekik a gyermekáldás.
– Már itt van a rácsos ágy, és ki van vágva neki egy rész, ha le akar lépni, legyen lehetősége. Én is meglépős gyerek voltam – mesélte Viszkis, aki teljesen őszinte akar lenni a gyerekével.
Nagy felelősség, elmúltam már 50 éves. Bízom benne, hogy olyan apuka leszek, aki a jót és a rosszat egyensúlyba tudja hozni. Elmondom a gyerekemnek a múltamat, hogy ki voltam, és hogy ebből is ki lehet jönni – tette hozzá a Mokkában az egykori bankrabló, aki azt is elárulta, hogy korábban összekuporgatott millióit Till Attila véletlenül megtalálta a Propaganda forgatása alatt, és még csak nem is tudott róla.

Ambrus Attila a Viszkis
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.