EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Belföld

Volner kiosztotta párttársait

Újabb posztban rántja le a leplet pártjáról a frakcióból kiebrudalt Jobbik-alelnök, Volner János, aki szerint Vona Gábor bábját, Sneider Tamást hamarosan Stummer János követi a pártelnöki székben.

„Nemrég tényszerűen bizonyítottam, hogy a Jobbik jelenlegi vezetése valóban rossz úton jár, és igaz a rémálom: tényleg Soros György embereivel vannak kapcsolatban” – írta pénteken Volner János alelnök, akit azután zártak ki a frakcióból, hogy szóvá tette pártja balra tolódását és közeledését a Soros-hálózathoz.


Volner szerint amióta kiborította a bilit, a Jobbik vezetésének kommunikációja összeomlott, Sneider Tamás elnök például „egyetlen tévétársaság meghívásának sem mer eleget tenni”. Volner állítja, hogy a bepánikolt elnök már nem sokáig ül abban a székben, amelybe a pártot valójában ma is irányító Vona Gábor ültette. Sneidert Stummer János alelnök válthatja, akinek az lesz a feladata, hogy biztosítsa a baloldali fordulatot.

Volner szerint Stummer János (balra) a baloldallal, Gyöngyösi Márton a Soros-hálózattal boronálja össze a Jobbikot
MTI Fotó: Kovács Tamás

Gyöngyösi Márton elnökhelyettesről Volner azt írja, hogy ő „szövögeti legmagasabb szinten a Soros-féle kapcsolati hálót”. Rajtuk kívül is elég sok párttársát kiosztja Volner. Az eddig keveset szereplő Bana Tibor alelnökről például azt állítja, hogy „az elnökség kávéfőző kislánya”, akinek egyetlen szerepe „Sneider Tamás életének komfortossá tétele”.


Bana Tibor: kávézik a “kávéfőző kislány”

„Balczó Zoltán az EP-képviselői keretéből finanszírozta meg azt a bizonyos brüsszeli konferenciát, amelyen egyszerre három Soros Györgyhöz kötődő ember is részt vett” – írja egy másik jobbikosról. Hegedűs Lórántnéról pedig azt állítja, hogy  Gyöngyösi Márton mellett a legelszántabb híve volt a nemzeti-radikálisok párttól való elüldözésének. „Enikő szerepe egyértelmű: a párt balliberális fordulatát az ő személyének kell hitelesítenie a tagság felé”.

Volner első kipakolása óta elszabadult a pokol a Jobbikban: egymást vádolják és hazugozzák a párt politikusai, rengeteg a távozó. Egyikük, Szabó Balázs volt szekszárdi elnök feljelentésre készül Simicska Lajos tiltott pártfinanszírozása miatt. Eddig 126 önkormányzati mandátumot, kilenc polgármesteri széket és négy országgyűlési mandátumot vesztett a Jobbik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebb a gyermekeknek szóló tévéreklám

  Egyre kevesebb a gyermekeknek szóló tévéreklám

  Egyre kevesebb a gyermekeknek szóló tévéreklám a médiatanács által elfogadott tanulmány szerint – közölte Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatóság az MTI-vel pénteken.

 • Rippl-Rónai egyik portréja kelt el a legmagasabb áron

  Rippl-Rónai egyik portréja kelt el a legmagasabb áron

  Rippl-Rónai József Kékruhás lány virágos kalapban című festménye 75,6 millió forintért kelt el a BÁV kétnapos őszi aukcióján, amelyen a festmények mellett műtárgyakat és ékszereket kínáltak az érdeklődőknek.

 • Tarlós: Körülbelül ezermilliárdot jelent a fővárosnak a kormányfővel megkötött megállapodás

  Tarlós: Körülbelül ezermilliárdot jelent a fővárosnak a kormányfővel megkötött megállapodás

  Körülbelül ezermilliárd forintot jelent Budapestnek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szombaton aláírt – a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló – megállapodás, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) létrehozása is – mondta Tarlós István főpolgármester a testület megalakulását követő budapesti sajtótájékoztatón.

 • Kiváló a magyar hal minősége

  Kiváló a magyar hal minősége

  Kiváló a Magyarországon termelt, kifogható és elfogyasztható halak minősége a sajtóban sugalmazott álláspontoktól eltérően – közölte Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) elnöke pénteken az MTI-vel.